1 yasındaki cicitom isis gri-mavi tüylü,turuncu gözlü,disi bir scottish fold.onu, scottish fold(kulakları kıvrık) olmak zorunda diil ama scootish bir kediyle cisflestirmek istiyorm.
🔒 Üyelere Özel
16 aylık, rengi koyu sarı, tüm aşıları yapıldı, akıllı, sessiz ve sakin bir kedi. çifleştirmek üzere kendisi gibi safkan iran erkek eş arıyoruz
resim:
🔒 Üyelere Özel
iletişim:
🔒 Üyelere Özel
1.5 yaşındaki BEYAZ iran kızım zilliye evimizde misafir edilmek üzere damat arıyoruz.(basık yüzlü,aşıları tam).İlgilenenlerin resimli maillerini bekliyoruz..
🔒 Üyelere Özel
1.5 yaşındaki BEYAZ iran kızım zilliye evimizde misafir edilmek üzere damat arıyoruz.(basık yüzlü,aşıları tam).İlgilenenlerin resimli maillerini bekliyoruz..
🔒 Üyelere Özel
1 yaşında 1 kez çiftleşti ve aklı başına geldii şimdi sürekli eş arıyorr :) güzel iyi huyluu tatlı kızlar arıyoruz oğluşumuza :) çünki çok nazik ve akıllı huyu geyişsin isteniyorum istanbul b çekmecede oturuyorum yakında olursa çok sevinirim msn:🔒 Üyelere Özel
1 yaşında 1 kez çiftleşti ve aklı başına geldii şimdi sürekli eş arıyorr :) güzel iyi huyluu tatlı kızlar arıyoruz oğluşumuza :) çünki çok nazik ve akıllı huyu geyişsin isteniyorum istanbul b çekmecede oturuyorum yakında olursa çok sevinirim msn:🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.