Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

erkek tekir kedime eş arıyorum -
cinsi önemli diil ama acil olması çok önemli çünkü kısırlaştırma olacak o olmadan bi kez baba olmasını istiyoruz istanbul anadolu yakası tercihimdir

ogluma gelin arıyoruz -
marta dogru oğluma gelin adayları arıyorum oğlum cok sağlık ve bakımlı üstelik çok tatlı ilgilenenlere duyrulur

ogluma gelin arıyoruz -
marta dogru oğluma gelin adayları arıyorum oğlum cok sağlık ve bakımlı üstelik çok tatlı ilgilenenlere duyrulur

ogluma gelin arıyoruz -

ogluma gelin arıyoruz -

ogluma gelin arıyoruz -

ogluma gelin arıyoruz -

ogluma gelin arıyoruz -

ogluma gelin arıyoruz -

ogluma gelin arıyoruz -

ogluma gelin arıyoruz -

(İST.) Scottish Fold disi kedime aynı cins eş arıyorum. -
1 yasındaki cicitom isis gri-mavi tüylü,turuncu gözlü,disi bir scottish fold.onu, scottish fold(kulakları kıvrık) olmak zorunda diil ama scootish bir kediyle cisflestirmek istiyorm. 🔒 Üyelere Özel

İZMİR YAKIŞIKLISIYIM!!TESCİLLİ YANİ:d VANLIYIM..:) -
BANA UYGUN EŞ ARIYORUM..GÖRGULU OLSUN AKILLI UYSAL:) CVPLARINIZI BEKLIYORUM BAYANLAR.... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Dişi İran kedime eş arıyorum! (istanbul 216) -
16 aylık, rengi koyu sarı, tüm aşıları yapıldı, akıllı, sessiz ve sakin bir kedi. çifleştirmek üzere kendisi gibi safkan iran erkek eş arıyoruz resim: 🔒 Üyelere Özel iletişim: 🔒 Üyelere Özel

BEYAZ İRAN DAMAT ARIYORUM,ACİL!!!(İST.) -
1.5 yaşındaki BEYAZ iran kızım zilliye evimizde misafir edilmek üzere damat arıyoruz.(basık yüzlü,aşıları tam).İlgilenenlerin resimli maillerini bekliyoruz.. 🔒 Üyelere Özel

BEYAZ İRAN DAMAT ARIYORUM,ACİL!!!(İST.) -
1.5 yaşındaki BEYAZ iran kızım zilliye evimizde misafir edilmek üzere damat arıyoruz.(basık yüzlü,aşıları tam).İlgilenenlerin resimli maillerini bekliyoruz.. 🔒 Üyelere Özel

Van`lı oğluşa gelin (İZMİR) :) -
9 aylık van kedisi oğluşuma eş arıyorum... İlgilenenler bana mail yoluyla ulaşabilirler. 🔒 Üyelere Özel

iran oğluşuma güzel bayanlar arıyoruz hiç durmadan bağırıyor eş istiyor yaramaz:) -
1 yaşında 1 kez çiftleşti ve aklı başına geldii şimdi sürekli eş arıyorr :) güzel iyi huyluu tatlı kızlar arıyoruz oğluşumuza :) çünki çok nazik ve akıllı huyu geyişsin isteniyorum istanbul b çekmecede oturuyorum yakında olursa çok sevinirim msn:🔒 Üyelere Özel

iran oğluşuma güzel bayanlar arıyoruz hiç durmadan bağırıyor eş istiyor yaramaz:) -
1 yaşında 1 kez çiftleşti ve aklı başına geldii şimdi sürekli eş arıyorr :) güzel iyi huyluu tatlı kızlar arıyoruz oğluşumuza :) çünki çok nazik ve akıllı huyu geyişsin isteniyorum istanbul b çekmecede oturuyorum yakında olursa çok sevinirim msn:🔒 Üyelere Özel