Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

bakımlı ve yakısıklı ıran kedıme es arıyorum -
oğlumuza acıl es arıyoruz ızmırde oturuyorum ılgılenenler yanıtlarsa sevınırım

Bakımlı ve dünya güzeli Erkek Kedime Eş Arıyorum.. -
Aralıkta 1 yaşına giricek , siyah beyaz ve görenlerin hayret içinde kaldığı güzellikte , bakımlı , Van-Tekir mix erkek kedime Ankaradan bayan arkadaş arıyorum... Kedimi kısırlaştırmayı düşünüyorum ancak son kez bir yavrusunu görmek çok güzel olurdu...Yavruları beraber sahiplendirebilirmede yardımcı olurum.Belki bir tanesine de yuvamı açabilirim... İrtibat Msn : 🔒 Üyelere Özel Telefon : 🔒 Üyelere Özel

Bakımlı ve dünya güzeli Erkek Kedime Eş Arıyorum.. -
Aralıkta 1 yaşına giricek , siyah beyaz ve görenlerin hayret içinde kaldığı güzellikte , bakımlı , Van-Tekir mix erkek kedime Ankaradan bayan arkadaş arıyorum... Kedimi kısırlaştırmayı düşünüyorum ancak son kez bir yavrusunu görmek çok güzel olurdu...Yavruları beraber sahiplendirebilirmede yardımcı olurum.Belki bir tanesine de yuvamı açabilirim... İrtibat Msn : 🔒 Üyelere Özel Telefon : 🔒 Üyelere Özel

Yakışıklı Erkek İran Kedisi - ANKARA -
8 aylık iran kedisi oğluma dişi iran eş arıyorum, ilgilenenlere paşanın fotoğraflarını gönderebilirim. Sizde bana fotoğrafla birlikte mesajınızı gönderebilirsiniz. Ankara, 🔒 Üyelere Özel

1,5 yaşında erkek siyam kedime acil eş......istanbul -
1,5 yaşında yakışıklı oğlum miu ya acil eş arıyorum. mail adresim 🔒 Üyelere Özel tel no: 🔒 Üyelere Özel

FRench BuLLdog uma (carmen) ime damat aday aday aday aday ları arıyorum :D:D:D -
henüz 17 aylık hiç çiftleştirilmedi. ilk olacak onun için. sağlam damat adaylarını bekliyoruz..

FRench BuLLdog uma (carmen) ime damat aday aday aday aday ları arıyorum :D:D:D -
henüz 17 aylık hiç çiftleştirilmedi. ilk olacak onun için. sağlam damat adaylarını bekliyoruz..

erkek sarmanıma es arıyorum -
ıletısım antalya 🔒 Üyelere Özel

ERKEK GOLDEN`IMIZA DİŞİ GOLDEN ARIYORUZ -
ERKEK GOLDEN 16 AYLIK ŞİŞLİ OKMEYDANINDA OTURUYORUZ CIFTLESTIRMEK ICIN ILGILENMEK ISTEYENLER canseymen_83@hotmail. com adresınden ulasabılrıler

iranlı oğluma gelin arıyoruz:) -
izmirli oğluma marta dogru cıfleştirmek için eş arıyoruz ılgılenenlerden yanıt beklıyorum

İZMİR-Van kedimize gelin arıyoruz! acil! -
kedimiz 8 buçuk aylık. van kırması ve çok zeki bir kedidir. gelin arıyoruz izmirden.. 🔒 Üyelere Özel : 🔒 Üyelere Özel

4,5 Yaşındaki tekir kızıma damat arıyorum -
4,5 yaşindaki tekir kızıma hoş ve bakımlı bir damat arıyorum. Artık beni çiftleştir diye bas bas bağırıyor. İlgilenenler lütfen 🔒 Üyelere Özel

4,5 yaşindaki tekir kızıma hoş ve bakımlı bir damat arıyorum. Artık beni çiftleştir diye bas bas bağırıyor. İlgilenenler lütfen 🔒 Üyelere Özel

oğlumuza eş arıyoruz -
safkan iran kedisi oğlumuza ankara`da ikamet eden iran kedisi eş aranıyor 🔒 Üyelere Özel

SAFKAN PERSİYAN YAKIŞIKLI OĞLUMA EŞ -
BEYAZ SAFKAN İRAN 11 AYLIK BİR GÖZÜ MAVİ DİĞERİ YEŞİL YAKIŞIKLI OĞLUMA İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA KENDİ GİBİ SAFKAN GELİN ARAMAKTAYIZ İLĞİLENENLER 🔒 Üyelere Özel

MAVİRUS CİNSİ OĞLUMA EŞ ARIYORUM /İST. -
5 aylık daha ilk deneyimi olacak, çok sabırsız durumda. mavirus cinsiyle ilgilenenlere duyrulur. bizim tercihimiz sadece yaşının çok büyük olmamasıdır. 🔒 Üyelere Özel