Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

istanbuldan dişikedime renkli gözlü iran eş arıyorum acill... -
istanbul bağcılardan renkli gözlü dişi van kedime iran renkli gözlü eş arıyorum daha önce böyle bir kediyle eş tuttu mükemmel yavrular dünyaya getirdi hepsi renkli gözlü iran oldular ama damadımız mağlesef kısırlaştırılmış özel bir tür olmasına rağmen şimdi bucak bucak böyle bir eş arıyoruz dünya güzeli kızıma durum umuzda acıll dir ben tel ve msn adresimi veriyorum normal iran yada çinçillada olur onunda renkli gözlü yavrusu olabiliyor ilgilenenlere şimdiden teşekkür ediyorum iyi günler sare tıraş . 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

istanbul bağcılardan renkli gözlü dişi van kedime iran renkli gözlü eş arıyorum daha önce böyle bir kediyle eş tuttu mükemmel yavrular dünyaya getirdi hepsi renkli gözlü iran oldular ama damadımız mağlesef kısırlaştırılmış özel bir tür olmasına rağmen şimdi bucak bucak böyle bir eş arıyoruz dünya güzeli kızıma durum umuzda acıll dir ben tel ve msn adresimi veriyorum normal iran yada çinçillada olur onunda renkli gözlü yavrusu olabiliyor ilgilenenlere şimdiden teşekkür ediyorum iyi günler sare tıraş . 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ankara kırması dişi kedime eş arıyorum.... -
evin içinde devamlı guuuurggggg¡ eden ve beni rahat bırakmıyan kedime ankara kedisi.. arıyoruz..yavrulardan isteyen olursa verebiriz. itibat için  🔒 Üyelere Özel

merhaba..istanbul beşiktaş -
7 aylık ankara kırması dişi bir kedim var..kendisi nasıl denir ,dudakları ağzı yüzü kıpkırmızı..devamlıı guuuuuurgg... rahat vermiyoo..kendisine, erkek ankara kedisi arıyoruz,yavrularından bi isternirse de verebiliriz..ilgilenenler bana mail atsın 🔒 Üyelere Özel

ankara cinsi kızıma eş arıyorum (ist-anadolu) -
kızım 1 yaşında, iki gözüde yeşil, aşıları bakımı herşeyi tam, yavrularının sağır olması ihtimaline karşı iki gözüde yeşil erkek eş arıyoruz. istanbul anadolu yakasındayız, ilgilenen varsa 🔒 Üyelere Özel adresine mail atarsa sevinirim.

kızım ankara kedisi, ona münasip bi eş arıyoruz :) -
kızım 1 yaşında, iki gözüde yeşil, aşıları bakımı herşeyi tam ve çifleştirmek için erkek arıyorum fakat yavrularının sağır olması ihtimaline karşı iki gözüde yeşil olan bi erkek damat istiyoruz, ilgilenen varsa lütfen beni bilgilendirsin.

erkek şinşilla arıyorum satın almak veya kedimle çiftleştirmek için ANKARA -
ankaradayım erkek şinşilla sahipleri ile irtibata geçmek istiyorum BANA RESİMLERİNİ 🔒 Üyelere Özel adresime ulaştırabilirsiniz (beyaz iran sahipleri ile de görüşmek isterim)

erkek şinşilla arıyorum satın almak veya kedimle çiftleştirmek için ANKARA -
ankaradayım erkek şinşilla sahipleri ile irtibata geçmek istiyorum BANA RESİMLERİNİ 🔒 Üyelere Özel adresime ulaştırabilirsiniz (beyaz iran sahipleri ile de görüşmek isterim)

yakışıklı erkek bi kediyim... hayatımın kadınını arıyorum! -

bursada yaşayan 17 aylık erkek bi kediyim...

bursa ya da istanbuldan bi eş arıyorum

tel: 🔒 Üyelere Özel

yakışıklı erkek bi kediyim... hayatımın kadınını arıyorum! -

bursada yaşayan 17 aylık erkek bi kediyim...

bursa ya da istanbuldan bi eş arıyorum

tel: 🔒 Üyelere Özel

4 yaşındaki vanlı kızıma, yakışıklı damat.istanbull -
4 yaşındaki vanlı kızımıza ilk eşini arıyoruz..safkan vanlıdır.çok akıllıdır ama biraz gevezedirr.dünyalar tatlısıdırr.hadi vanlı beyler bu fırsat bidaha çıkmaz karşınızaa.

heyyy! izmirli dişi kediler !... -
bombay cinsi simsiyah üzüm gözlü son derece atletik ve oyuncu oğluma eş arıyorum. cinsi ne olursa olsun sonucum mükemmel olacağına inanıyorum. haberlerinizi bekliyorum ha bu arada bu oğlumun ilk deneyimi olacak. ne kadar önemli olduğunu düşünün derim. 🔒 Üyelere Özel. haberlerinizi bekliyorum

heyyy! izmirli dişi kediler !... -
bombay cinsi simsiyah üzüm gözlü son derece atletik ve oyuncu oğluma eş arıyorum. cinsi ne olursa olsun sonucum mükemmel olacağına inanıyorum. haberlerinizi bekliyorum ha bu arada bu oğlumun ilk deneyimi olacak. ne kadar önemli olduğunu düşünün derim. 🔒 Üyelere Özel. haberlerinizi bekliyorum

iran yavrusu -
arkadaslar bana bı tanecık yavru ıran verebılecek yokmu. esımle bırlıkte cok ıyı bakarız cok mutlu olur yanımızda. cok pahalı alamıyorum. lutfen aramaktan yoruldum. ilgilenenlere maıl 🔒 Üyelere Özel

iran yavrusu -
arkadaslar bana bı tanecık yavru ıran verebılecek yokmu. esımle bırlıkte cok ıyı bakarız cok mutlu olur yanımızda. cok pahalı alamıyorum. lutfen aramaktan yoruldum. ilgilenenlere maıl 🔒 Üyelere Özel

biricik siyam(erkek)kedime eş arıyorum -
sewgili kedim simite(1 yaşında) eş arıyorum ilgilenenler mailım 🔒 Üyelere Özel ---izmir

dişi van kedime çiftleştirmek için eş arıyorum -
dişi van kedime çiftleştirmek için eş arıyorum tel:🔒 Üyelere Özel

dişi van kedime çiftleştirmek için eş arıyorum -
dişi van kedime çiftleştirmek için eş arıyorum tel:🔒 Üyelere Özel