Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

ERKEK SİYAMIMA DAİMİ EŞ ARIYORUM -
merhabalar, 2 yaşındaki erkek siyamıma bizim yuvamıza dahil olmak üzere eş aramaktayım. kısır olmasın çünkü ben torunlarımı da görüp büyütmek istiyorum.

çinçila kızımıza eş/ istanbul anadolu -
9 aylık safkan çinçila kızımıza huyu huyuna, cinsi cinsine uygun eş arıyoruz (iran, çinçila ya da himalayan). kızımızın anne ve babası da safkan olup, evde doğmuştur. istekli adaylarımızdan fotolarıyla birlikte 🔒 Üyelere Özel adresine mail beklemekteyiz. (msn messenger kabul etmiyorum)

çinçila kızımıza eş/ istanbul anadolu -
9 aylık safkan çinçila kızımıza huyu huyuna, cinsi cinsine uygun eş arıyoruz (iran, çinçila ya da himalayan). kızımızın anne ve babası da safkan olup, evde doğmuştur. istekli adaylarımızdan fotolarıyla birlikte 🔒 Üyelere Özel adresine mail beklemekteyiz. (msn messenger kabul etmiyorum)

!!! himalaya cinsi kızımıza eş arıyoruz.. -
şubatta bir yaşına basacak kızımız carmen`e eş arıyoruz.. tercihen hatay çevresinden.. istanbul da olabilir.. tüm aşıları yapıldı.. ve çok sağlıklı.. iletişime geçmek için: 🔒 Üyelere Özel

!!! himalaya cinsi kızımıza eş arıyoruz.. -
şubatta bir yaşına basacak kızımız carmen`e eş arıyoruz.. tercihen hatay çevresinden.. istanbul da olabilir.. tüm aşıları yapıldı.. ve çok sağlıklı.. iletişime geçmek için: 🔒 Üyelere Özel

disi iran kedime es arıyorum avrupa yakası istanbul -
biricik kızıma es arıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan ulasabilirler.

yakışıklı iran damat için gelin ACİLLLL -
PİSOŞUMUZ TAM İRAN DEĞİL HERHALDE İRAN ANKARA KIRMASI ŞİNŞİLAYA DE BENZİYOR .ÇOK AMA ÇOK YAKIŞIKLI BEMBEYAZ GENÇ VE SAĞLIKLI. ACİLLLLLLEN GELİN ARIYORUZ. İSTANBUL 🔒 Üyelere Özel

Kurilian Bobtail cinsi dişi kedime aynı cins eş arıyorum. -
Eşşiz doğuştan kuyruksuz kedimiz için kendi cinsinden bir eş arıyoruz.

ankara kızımıza kocaelide koca arıyoruz :) -
kızımız çok zor günler geçiriyor. kocaelide ikamet eden bi ankara erkeğiyle çiftleştirmek istiyoruz. ilgilenenler bize ulaşırsa çok seviniriz.

dişi irana eş -
alanya civarından erkek iran aranıyor acil. teşekkürler

dişi irana eş -
alanya civarından erkek iran aranıyor acil. teşekkürler

ACİK! dişi himalayan- siyam gelin arıyorum -
MERHABALAR 14 AYLIK BİR OĞLUM VAR. KENDİSİ HİMALAYAN- SİYAM MELEZİ. HİMALAYAN CİNSİNE DAHA YAKIN ÇÜNKÜ DAHA UZUN TÜYLÜ. ÇOK SAKİN ÇOK UYSAL BİR KEDİDİR. TÜM HAYVANLARLA ANLAŞABİLİR.AŞILARI TAMDIR. HİÇBİR KUSURU YOKTUR. EĞER ERKEK KEDİ ARAYAN VARSA BENİMLE BİRAN ÖNCE İRTİBATA GEÇSİN. 🔒 Üyelere Özel bir fotosunu ekledim 🔒 Üyelere Özel

İZMİR`DEN DİŞİ SİYAM ARIYORUM ACİLL!! -
İZMİR`DEN TEMELLİ ALABİLCEĞİM DİŞİ SİYAM ARIYORUM + 4 AYLIĞI GEÇMEMİŞ OLMAK ŞARTI İLE bilgilerinize..

cok acele damat arıyoruz :)))) -
1 yasında cıtır aknara veya iran kedimize yakısıklı damat arıyoruz istanbul avrupa yakasındayız mail&msn 🔒 Üyelere Özel 0212 598 80 18 irtibat numaram

istanbul kağıthane de çinçilla gelin arıyoruz -
oğlum 1 yaşında beyaz üzeri çok az grmsi çok yakışıklı hiç çiftleşmedi yardım edin yakın olmasını istiyorum çünkü arabam yok eğer gelinimi getiririm derseniz uzakta olabilir şimdiden teşekkür edrim

oğlum 1 yaşında beyaz üzeri çok az grmsi çok yakışıklı hiç çiftleşmedi yardım edin yakın olmasını istiyorum çünkü arabam yok eğer gelinimi getiririm derseniz uzakta olabilir şimdiden teşekkür edrim

istanbuldan dişikedime renkli gözlü iran eş arıyorum acill... -
istanbul bağcılardan renkli gözlü dişi van kedime iran renkli gözlü eş arıyorum daha önce böyle bir kediyle eş tuttu mükemmel yavrular dünyaya getirdi hepsi renkli gözlü iran oldular ama damadımız mağlesef kısırlaştırılmış özel bir tür olmasına rağmen şimdi bucak bucak böyle bir eş arıyoruz dünya güzeli kızıma durum umuzda acıll dir ben tel ve msn adresimi veriyorum normal iran yada çinçillada olur onunda renkli gözlü yavrusu olabiliyor ilgilenenlere şimdiden teşekkür ediyorum iyi günler sare tıraş . 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel