Kedimiz Mart ayını girmeden malum o mart sendromuna girdi ondana acil Antalyadan Bir Damat Ariyoruz Lütfen Bize =2423448019 nolu telden veya msj atarak ulaşsınlar
mrhb benim 2 yaşında saf kan krem renkte bal rengi gözlü çok güzel bir kedim var.kızgınlık dmneminde ve acil eşe ihtiyacımız var..lütfem yardım edin.:))ilgilenenlerden cvp bekliyorum tşler..(aşıları tam ve hiç bir hastalığı yoktur)(İZMİR-buca)
(🔒 Üyelere Özel)
mrhb benim 2 yaşında saf kan krem renkte bal rengi gözlü çok güzel bir kedim var.kızgınlık dmneminde ve acil eşe ihtiyacımız var..lütfem yardım edin.:))ilgilenenlerden cvp bekliyorum tşler..(aşıları tam ve hiç bir hastalığı yoktur)(İZMİR-buca)
(🔒 Üyelere Özel)
mrhb.benim 2 yaşında bir iran kedim var.saf kandır kırma değil..şu an kızgınlık döneminde ve acil eşe ihtiyacımız var.ilgilenenlerden cvp bekliyorum..tş🔒 Üyelere Özel da mail adresim
dişi van kedim salebe eş arıyorum..1 yaşındadır,iki gözü de deniz mavisidir,aşı karnelidir,hiç bir aşısı ve parazit tedavisi aksatılmamıştır,eğitimlidir,evde çok oyuncu, başkasının yanında sakin bir kedidir,şu ana kadar hiç dışarıya çıkmamıştır..ankarada oturuyoruz tek şartımız damat adayının bizde misafir olması çünkü salep daha önce misafir gittiği evde yemek bile yememiş..resimlerini görmek için link :
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
dünya tatlısı safkan iran kedisi kızımıza ÇOOOKKK ACİİLLLLL damat arıyoruz. kızımızın rengi tarçın renginde olduğundan adıda tarçın. Damat adayının yakın illerden olması tercihimizdir.
dünya tatlısı safkan iran kedisi kızımıza ÇOOOKKK ACİİLLLLL damat arıyoruz. kızımızın rengi tarçın renginde olduğundan adıda tarçın. Damat adayının yakın illerden olması tercihimizdir.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.