slm cok sakın ve guzel bır ıran kedım var ve suanda kızan donemınde ve bu donemı kacırmak ıstemıorum eger dusunen varsa tlfnlarınızı beklıorum 🔒 Üyelere Özel
slm cok sakın ve guzel bır ıran kedım var ve suanda kızan donemınde ve bu donemı kacırmak ıstemıorum eger dusunen varsa tlfnlarınızı beklıorum 🔒 Üyelere Özel
Persian Turtoiseshell cinsi güzel ve nazlı kızımıza Persian eş arıyoruz. 2 yaşında olan güzeller güzeli kızımıza acil Persian beyefendi arıyoruz. İlgilenenler için mail: 🔒 Üyelere Özel
Resim: 🔒 Üyelere Özel
Persian Turtoiseshell cinsi güzel ve nazlı kızımıza Persian eş arıyoruz. 2 yaşında olan güzeller güzeli kızımıza acil Persian beyefendi arıyoruz. İlgilenenler için mail: 🔒 Üyelere Özel
1,5 yasındakı kahverengı tekır guzel akıllı ve oyuncu kızıma cok acıl bır es arıyorum ılgılınen yakısıklıların ırtıbatı gecmesını beklıyorum istanbul/avrupa
🔒 Üyelere Özel
CEP:🔒 Üyelere Özel
Bembeyaz pambuk gibi ankara kedisi uzun tüylü 7 aylık kızımız çok kötü bi şekilde kızgınlık döneminde... yakışıklı damat adayların telini bekliyoruz. Cins hiç farketmez ama acil :((
tel: 🔒 Üyelere Özel
Bembeyaz pambuk gibi ankara kedisi uzun tüylü 7 aylık kızımız çok kötü bi şekilde kızgınlık döneminde... yakışıklı damat adayların telini bekliyoruz. Cins hiç farketmez ama acil :((
tel: 🔒 Üyelere Özel
selam scottish fold kırık kulak cinsi 13 aylık erkek bir iskoc kedimiz var.cifleştirme zamanının geldiğini düşünüyoruz.kedimizin tüm asıları ve bakımı tamamdır.eger ilgilenirseniz lütfen benimle irtibata geciniz (🔒 Üyelere Özel) (bakırköy/İST)
Merhaba arkadaşlar...
Birman cinsi oğlum Fernando baba olmak istiyor,Ankaradan Birman ya da İran cinsi güzel kızlar varsa tanışmak isteriz;)
E_mail:🔒 Üyelere Özel