Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

coook acıl erkek iran arıorum:: -
slm cok sakın ve guzel bır ıran kedım var ve suanda kızan donemınde ve bu donemı kacırmak ıstemıorum eger dusunen varsa tlfnlarınızı beklıorum 🔒 Üyelere Özel

coook acıl erkek iran arıorum:: -
slm cok sakın ve guzel bır ıran kedım var ve suanda kızan donemınde ve bu donemı kacırmak ıstemıorum eger dusunen varsa tlfnlarınızı beklıorum 🔒 Üyelere Özel

Chincilla kızıma acil eş -
Merhaba, 1 yaşında chincilla cinsi kızıma acil eş arıyorm. irtibat için 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirsiniz.

prensesime beyaz prens arıyoruz(van kedisi)İZMİR.... -
5 yaşındaki bi gözü yeşil bi gözü mavi bembyaz kızıma eş arıyoruz ulaşmak için 🔒 Üyelere Özel yada 3714157 telefon numaramızdan ulaşabilirsiniz

Persian Turtoiseshell cinsi güzel ve nazlı kızımıza Persian eş arıyoruz. -
Persian Turtoiseshell cinsi güzel ve nazlı kızımıza Persian eş arıyoruz. 2 yaşında olan güzeller güzeli kızımıza acil Persian beyefendi arıyoruz. İlgilenenler için mail: 🔒 Üyelere Özel Resim: 🔒 Üyelere Özel

Persian Turtoiseshell cinsi güzel ve nazlı kızımıza Persian eş arıyoruz. 2 yaşında olan güzeller güzeli kızımıza acil Persian beyefendi arıyoruz. İlgilenenler için mail: 🔒 Üyelere Özel Resim: 🔒 Üyelere Özel

GUZEL KIZIMA ACIL ESS ARIYORUM IST. -
1,5 yasındakı kahverengı tekır guzel akıllı ve oyuncu kızıma cok acıl bır es arıyorum ılgılınen yakısıklıların ırtıbatı gecmesını beklıyorum istanbul/avrupa 🔒 Üyelere Özel CEP:🔒 Üyelere Özel

güzel iran kedisi oğluma acil kız arkadaş.. -
işim nedeni ile karadenizdeyim..ünye,ordu,samsun cevresinden dişi kedisi olan varsaa beni ararsa çok sevinirim..🔒 Üyelere Özel

Acil eş arıyorum kızıma... ANKARA -
Bembeyaz pambuk gibi ankara kedisi uzun tüylü 7 aylık kızımız çok kötü bi şekilde kızgınlık döneminde... yakışıklı damat adayların telini bekliyoruz. Cins hiç farketmez ama acil :(( tel: 🔒 Üyelere Özel

Acil eş arıyorum kızıma... ANKARA -
Bembeyaz pambuk gibi ankara kedisi uzun tüylü 7 aylık kızımız çok kötü bi şekilde kızgınlık döneminde... yakışıklı damat adayların telini bekliyoruz. Cins hiç farketmez ama acil :(( tel: 🔒 Üyelere Özel

(ist) Scottish Fold erkek kedime eş arıyorum! -
selam scottish fold kırık kulak cinsi 13 aylık erkek bir iskoc kedimiz var.cifleştirme zamanının geldiğini düşünüyoruz.kedimizin tüm asıları ve bakımı tamamdır.eger ilgilenirseniz lütfen benimle irtibata geciniz (🔒 Üyelere Özel) (bakırköy/İST)

Birman oğlumuza İran ya da Birman eş aranıyor (Ankara) -
Merhaba arkadaşlar... Birman cinsi oğlum Fernando baba olmak istiyor,Ankaradan Birman ya da İran cinsi güzel kızlar varsa tanışmak isteriz;) E_mail:🔒 Üyelere Özel

OĞLUM pasha ya eş arıyoruz. (İZMİR/Hatay) -
9aylık, gri renkte, aşıları tam, sağlıklı çok tatlı, cins eş arıyoruz. İlgilenenler lütfen mail atsın 🔒 Üyelere Özel

OĞLUM pasha ya eş arıyoruz. (İZMİR/Hatay) -
9aylık, gri renkte, aşıları tam, sağlıklı çok tatlı, cins eş arıyoruz. İlgilenenler lütfen mail atsın 🔒 Üyelere Özel

blue smoke iran kedime dişi aşılı ankara çevresinden bir eş arıyorum -
aradıgım ozelliklere sahip,aşılı dişi kedisi olanlar beni telefonumdan arayabilirler.tskler.🔒 Üyelere Özel

british short hair disi kedime acil es (istanbul) -
Gri, disi british short hair kedime acil es aranmaktadir. ilgileniyorsaniz 🔒 Üyelere Özel mail atabilirsiniz.Tesekurler.

Gri, disi british short hair kedime acil es aranmaktadir. ilgileniyorsaniz 🔒 Üyelere Özel mail atabilirsiniz.Tesekurler.