Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

bembeyaz dişi chincilla mıza ankaradan eş arıyoruz. -
bembeyaz dişi chincilla mıza ankaradan eş arıyoruz.Yalnız kızımız biraz nazlı küsüyor evden çıkınca biz misafir edeceğiz bilginiz olsun:) Yavruları ticari amaçla kullanmayı düşünenler boşuna cevap yazmasınlar.

bembeyaz dişi chincilla mıza ankaradan eş arıyoruz.Yalnız kızımız biraz nazlı küsüyor evden çıkınca biz misafir edeceğiz bilginiz olsun:) Yavruları ticari amaçla kullanmayı düşünenler boşuna cevap yazmasınlar.

safkan erkek siyam dişi eş arıyor izmir -
safkan erkek siyam kedime aynı kedisi gibi safkan bir dişi siyam arıyorum. oğlumun safkan olduğuna hiç bir kırmalık olmadığına garanti edebilirim izmirde oturan bir dişi siyam arıyorum iletişim için lütfen acil mail atın 🔒 Üyelere Özel en geç 24 saat maillerinize cevap vereceğim.

acil olarak cymric oğlumuza lady arıyoruz trabzon.. -
trabzon da yaşayan arkadaşlarımdan acil bir bayan kedi aramaktayız. ilgilenen olursa 🔒 Üyelere Özel adresınden bana ulaşabilirler.

1 yaşında angora oğluma eş arıyorum -
oğlumun tüm aşıları yapılmış gayet sağlıklı kulakları duyuyor ilk çiftleşmesi olacak acil gelin arıyorum

oğlumun tüm aşıları yapılmış gayet sağlıklı kulakları duyuyor ilk çiftleşmesi olacak acil gelin arıyorum

DİŞİ SAF İRAN KEDİME EŞ ARIYORUM KÜTAHYADAYIM İZMİRE VE KÜTAHYA ÇEVRESİNE GELEBİLİRİM -
kedim gri kulakları sütlü kahve renginde gözleri mavi saf olduğunu görenler anlayabilir kütahyadayım ama manisalı olduğumu için izmir ve manisayada gelebilirm ama tercihim kütahya ve çevresinden olması ciddi olarak ulaşmak isteyenler için no:🔒 Üyelere Özel msn:🔒 Üyelere Özel

2 yaşındaki erkek ( kırma-anne british short hair /baba siyam ) kedime eş arıyorum -
hiç dışarı çıkmadı, uysal ve terbiyeli. 🔒 Üyelere Özel - seda

Çok yakışıklı oğluma acil eş arıyorum (İzmir) -
İzmirli iran kızları duyun sesimi acil eş arıyorum. İRTB:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Ankara`da Simsiyah Zifir oğluma hanım bir kız aranıyor... -
10 aylık dünya güzeli oğluma, hanım hanımcık bir eş arıyorum. Aşıları tam biraz ürkek bir çocuk benimki. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine mail atarlarsa sevinirim...

Oğlumuz Zifir`e Ankara`dan bayan eş arıyoruz -
Melez oğlumuz Zifir çok sağlıklı ve tüm aşıları yapılmış bir kedidir. Tel: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

British Short Hair dişi kedimize damat arıyorum -
İlgilenenler mail adresim : 🔒 Üyelere Özel Mailinizi bekliyorum.