Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

yakışıklı iran erkek kedime helal süt emmiş bayan iran kediler aranmatadır -
yakışıklı iran erkek kedime helal süt emmiş bayan iran kediler aranmatadır. kendisi çok iyi tuylu olup vejeteryandır eti sevmez. kötü alışkanlığı yoktur ayırlı bi kısmet varsa bana mesaj atmasını dileriz.

yakışıklı iran erkek kedime helal süt emmiş bayan iran kediler aranmatadır. kendisi çok iyi tuylu olup vejeteryandır eti sevmez. kötü alışkanlığı yoktur ayırlı bi kısmet varsa bana mesaj atmasını dileriz.

British short hair ogluma dişi arıyoruz istavrupa yakası -
british,iran... olabilir dişi sahiplerinden haber bekliyorum 🔒 Üyelere Özel a mail atabilirsiniz

DİŞİ İRAN ARANIYOR!!! ÇOK ACİL! -
beyaz iran chincilla erkek için iran dişi arıyoruz. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan ulaşabilir.

iran kedisi yakısıklı ogluma acil eş arıyorum (istanbul ) -
dişi iran kedisi sahiplerinin 🔒 Üyelere Özel adresine mail atarsa sevinirim..

acil ıran kedıme -
1.5 yaşında dişi iran kedime acil damat arıyorum.ilgilenenlerın msj beklıyorum kızımız şu an cok fazla kızgınlıkta yemek ten kesıldı nerdeyse lutfen acilll....

acil ıran kedıme -
1.5 yaşında dişi iran kedime acil damat arıyorum.ilgilenenlerın msj beklıyorum kızımız şu an cok fazla kızgınlıkta yemek ten kesıldı nerdeyse lutfen acilll....

acil ıran kedıme -

2 yaşındaki dişi siyam kedime eş arıyorum. -
🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirsiniz? hiç dışarı çıkmadı, çok uysal ve terbiyelidir. Fuat...

Saf Kan Yeşil Gözlü Ankara Kedime Erkek arıyorum -
isteyenlere fotoğraf gönderebilirim. Şekerim henüz 1 yaşını doldurdu ve çiftleştirmek istiyoruz. Henüz kızışmadı ancak 1-2 aya kdr kızışmasını bekliyoruz. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilirler.

ERKEK SİYAMIMIA DİŞİ EŞ ARIYORUM -
İRİ MAVİ GÖZLÜ SESSİZ SAKİN OĞLUMA DİŞİ Bİ SİYAM ARIYORUM KARNESİ AŞILARI TAM RESİM VAR CAMDEDE GÖSTEREBİLİRİİM YTL ŞEHİR İZMİR İLGİLENEN ARKADAŞLAR İ🔒 Üyelere Özel ADRESİNDEN YADA TEL:🔒 Üyelere Özel ULAŞABİLİRLER.

İRİ MAVİ GÖZLÜ SESSİZ SAKİN OĞLUMA DİŞİ Bİ SİYAM ARIYORUM KARNESİ AŞILARI TAM RESİM VAR CAMDEDE GÖSTEREBİLİRİİM ŞEHİR İZMİR İLGİLENEN ARKADAŞLAR 🔒 Üyelere Özel ADRESİNDEN YADA TEL:🔒 Üyelere Özel ULAŞABİLİRLER.

1 Yaşını doldurmuş kısır olmayan dişi İran arıyorum -
Yaşını doldurmuş şampanya veya beyaz renkte,yüzü hafif basık safkan dişi iran arıyorum lütfen yardımcı olun.Uzun zamandan beri arıyorum bakamıyacak birileri varsa benimle irtibata geçsin.Kediyi hediye istemiyorum 200Ytl vermeye hazırım.Kısır olmasın yeterki.İlgilerinize şimdiden çok tşkr ederim İRT:🔒 Üyelere Özel İzmir

İRİ MAVİ GÖZLÜ SESSİZ SAKİN OĞLUMA DİŞİ Bİ SİYAM ARIYORUM KARNESİ AŞILARI TAM RESİM VAR CAMDEDE GÖSTEREBİLİRİİM ŞEHİR İZMİR İLGİLENEN ARKADAŞLAR 🔒 Üyelere Özel ADRESİNDEN YADA TEL:🔒 Üyelere Özel

İRAN CHİNCHİLLA 13 AYLIK DİŞİ KEDİME EŞ ARIYORUZ :) (İSTANBUL İÇİ) -
Mesajlara göre ulaşacak bi msn adresi vereceğim lutfen msj yazın

İRAN CHİNCHİLLA 13 AYLIK DİŞİ KEDİME EŞ ARIYORUZ :) (İSTANBUL İÇİ) -
Mesajlara göre ulaşacak bi msn adresi vereceğim lutfen msj yazın