Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

acil ankarada iran persian kızıma eş -
1 yaşında gri renkte ki güzel kızıma 1 ay içerisinde eş bulmam lazım .İlgilenenler arasın lütfen.damadımı evimde ağırlıyacağım :) 🔒 Üyelere Özel 312-3353500

1,5 yaşında , süt beyazı, dişi, ankara kedime eş arıyorum -
1,5 yaşında , süt beyazı, dişi, ankara kedime eş arıyorum.ankaradaki yakışıklı kedilere duyrulur..

1,5 yaşında , süt beyazı, dişi, ankara kedime eş arıyorum.ankaradaki yakışıklı kedilere duyrulur..

british short hair ogluma acil eş -
hem cinsi,iran,iran persiyan ve bu ırklara benzer bütün ırklar olabilir 🔒 Üyelere Özel a mail atabilirsiniz

Siyam Kızımıza Eş Arıyoruz -Ankara -
Merhaba, 10 aylık siyam kedimize, kendi cinsinden bir eş arıyoruz. Tüm aşıları yapılmış bakımlı sakin ve zeki kedimizin durumu acil :) Teşekkürler

ACİL SİYAM CİNSİ KEDİME EŞ ARIYORUM -
beta adında 1 yasını yenı doldurmus olan keime acileş arıyorum ilgilenenlerin cevap yazmasını bekliyorum

beta adında 1 yasını yenı doldurmus olan keime acileş arıyorum ilgilenenlerin cevap yazmasını bekliyorum

DİŞİ SİYAMIMIZA DAMAT ARIYORUZ -
1 YAŞINDA BÜTÜN AŞILARI YAPILMIŞ.HİÇ DIŞARIYA ÇIKMADI. SECERELİ VE SAĞLIKLI BİR DAMAT ARIYORUZ. İLGİLENEN VARSA LÜTFEN ARASIN 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel

1 yaşındaki kızımız Beta`ya damat arıyoruz -
Kızımız 1 yaşında siyam kedisidir. 1 ila 2 yaş aralıklarında iyi huylu ve secereli erkek siyam kedisi arıyoruz. Uygun olması dahilinde kedimizi çiftleştirecez... İlgilenen arkadaşlar varsa bana ulaşsın. teşekkürler

ankara tekiri dişi pemuguma eş arıyorum. -
ankarada oturuyorum cvp beklıyorum msn 🔒 Üyelere Özel

yakışıklı erkek ankara kedime eş izmirden... -
slm ankaralı oğlume eş arıyorum. 🔒 Üyelere Özel

yakışıklı erkek ankara kedime eş izmirden... -
slm ankaralı oğlume eş arıyorum. 🔒 Üyelere Özel