Özellikle farklı nedenlerden dolayı kedisini vermek isteyen kişilere uygun şartlardayım.Sadece çiftleştirmek isteyenlere de evet diyebiliriz.:)
şanslıdan kedinize sevgilerle,
c446627k/11-17
Özellikle farklı nedenlerden dolayı kedisini vermek isteyen kişilere uygun şartlardayım.Sadece çiftleştirmek isteyenlere de evet diyebiliriz.:)
c446627k/11-17
c446627k/11-17
2 yasindaki Pasa`ma , British Shorthair disi ariyorum. Tabi ki cok tatli ve dunyanin en karzimatik hayvanlarindan biri :)
Bana ulasmak isteyenler lutfen mail atsinlar.
🔒 Üyelere Özel
2 yasindaki Pasa`ma , British Shorthair disi ariyorum. Tabi ki cok tatli ve dunyanin en karzimatik hayvanlarindan biri :)
Bana ulasmak isteyenler lutfen mail atsinlar.
🔒 Üyelere Özel
15 AYLIK OĞLUMA ÇOK ACİL TEKİR Bİ EŞ arıyorumm.istanbul küçük çekmecede oturuyorum..istenilze oğlumu birkaç günlüğüne gelinimin evinde bırakabilirim yada ben alabilirimm..birbirlerine alışmaları içinn..çok akıllı br oğlum vardır ve asla yaramazlık yapmaz..bana mail atarsanaz çok sevinirim.. 🔒 Üyelere Özel
Kedimiz Mantar 1.5 yaşında.Bakımlı ve aşılı.Oyun oynamayı ve uyumayı seviyor.Kahverengi ve kül rengimsi karışık bir tüyü var.Tüy dökmez.Fakat çiftleşme dönemi geldiğinde çok bağırıyor ve bunalıma giriyor.Cins ve aşılı bir erkek eş arıyoruz.
Haberleşmek için.Gsm:0537.739.15.72.----E-mail:🔒 Üyelere Özel
Bekliyorum Lütfen......
Kedimiz Mantar 1.5 yaşında.Bakımlı ve aşılı.Oyun oynamayı ve uyumayı seviyor.Kahverengi ve kül rengimsi karışık bir tüyü var.Tüy dökmez.Fakat çiftleşme dönemi geldiğinde çok bağırıyor ve bunalıma giriyor.Cins ve aşılı bir erkek eş arıyoruz.
Bekliyorum Lütfen......
Bekliyorum Lütfen......
3 Yasındaki safkan ve tam basık yüzlü olan Himalayan kızıma istanbuldan onun gibi safkan es arıyoruz.Kızımızın daha önce 2 defa yavruları oldu ve cok iyi bir anne.İlgilenenler mail atarsa sevinirim 🔒 Üyelere Özel
3 Yasındaki safkan ve tam basık yüzlü olan Himalayan kızıma istanbuldan onun gibi safkan es arıyoruz.Kızımızın daha önce 2 defa yavruları oldu ve cok iyi bir anne.İlgilenenler mail atarsa sevinirim 🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.