3 Yasındaki safkan ve tam basık yüzlü olan Himalayan kızıma istanbuldan onun gibi safkan es arıyoruz.Kızımızın daha önce 2 defa yavruları oldu ve cok iyi bir anne.İlgilenenler mail atarsa sevinirim 🔒 Üyelere Özel
hala eş arıyormusunuz
Kızımıza hala es aramaktayız ilan günceldir...
merhabalar bizim oğlumuz chinchilla
şimdiye kadar 4 gelin misafir ettik hepsiyle de 24 saat dolmadan sorunsuz bir şekilde çiftleşti.eğer himalayan erkek şart değil diyorsanız görüşmek isterim.zeus un bütün aşıları tamdır,3 ayda bir de veteriner kontrolündedir:D
MERHABALAR SAF KAN 1 YAŞINDA ERKEK İRAN KEDİM VAR İLGİLENİRSENİZ OLABİLİR..kemal.ogutcu@botas.🔒 Üyelere Özel evim pendik botaş lojmanlarında kurtköyde
Es olarak safkan Himalayan aramaktayız daha önce chincillayla ciftlestirmistik busefer kesin safkan olmasını istiyorum.
selamlar, erkek himalaya kedisi sahibiyim, ismim yunus. kedim türünün tüm özelliklerini fazlasıyla taşıyor ve zaten babasının avrupada birkaç şehirde güzellik yarışmasında derecesi var, birbuçuk yaşındadır, ismi Rasputin`dir. maskesi yerinde, burnu tam basık, dış görünüşü kadar huyu da çok iyi, son derece zararsız, siz bir görün derim, eğer uygunsa bana 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirsiniz, hayırlı akşamlar dilerim...
torunlarınızdan bir tanesine talibim :)
🔒 Üyelere Özel
yukrdaki linkten Maviş oolumuzu görebilirsiniz , ya da 🔒 Üyelere Özel 'dan Maviş diye arayabilirsiniz.
Kadıköy'e yakın olması çok önemli tabi.uygun ise Mail atabilir ya da arayabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel zeki
caramella yazdı :
3 Yasındaki safkan ve tam basık yüzlü olan Himalayan kızıma istanbuldan onun gibi safkan es arıyoruz.Kızımızın daha önce 2 defa yavruları oldu ve cok iyi bir anne.İlgilenenler mail atarsa sevinirim 🔒 Üyelere Özel