Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Erkek Chincillama Acil İstanbul`dan Eş Arıyorum!! -
chincilla oğluma dişi iran,chincila veya himalayan eş arıyorum.istanbul olmaşı şartım. ilgilenirseniz lütfen tel:🔒 Üyelere Özel Şükran Durukan email:🔒 Üyelere Özel

Dünya Yakışıklıksı Sİyam Oğlum ŞEKER`e güzeller güzeli bir gelin adayı! -
2 yaşındaki yakışıklı kırık kuyruk siyam oğluma gelin arıyoruz. Kedimin bütün aşıları tamdır ve aynı özeni gelecek kızımızın sahiplerinin de göstermesini istiyoruz. kızımızın eve gelmesini tercih ediyoruz. ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel numaralarını aramalarını istiyoruz.

Dünya Yakışıklıksı Sİyam Oğlum ŞEKER`e güzeller güzeli bir gelin adayı! -
2 yaşındaki yakışıklı kırık kuyruk siyam oğluma gelin arıyoruz. Kedimin bütün aşıları tamdır ve aynı özeni gelecek kızımızın sahiplerinin de göstermesini istiyoruz. kızımızın eve gelmesini tercih ediyoruz. ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel numaralarını aramalarını istiyoruz.

Chinchilla Kırması Kızımıza Damat Arıyoruz... -
Kadıköy Acıbadem`deki evimize misafir edebilecegimiz iran veya chinchilla cinsi damat arıyoruz. İlgilenler 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan bize ulasabilirler.

İRAN KEDİSİ KIZIMA EŞ ARIYORUM -
dünya tatlısı iran kedisi kızımıza üçretsiz temelli veya çiftleşmesi için eş arıyorum TEL.🔒 Üyelere Özel ist/bAKIRKÖY

dünya tatlısı iran kedisi kızımıza üçretsiz temelli veya çiftleşmesi için eş arıyorum TEL.🔒 Üyelere Özel ist/bAKIRKÖY

ENDER RASTLANAN ÜÇ RENK VE MAVİ GÖZLÜ KIZIMIZA -
Eş arıyoruz.İzmir -Urla`da yaşıyoruz. Sevgiler. 0232 7546627 🔒 Üyelere Özel

ÇOK ACİL!!! İRAN OĞLUMUZA EŞ ARIYORUZ!!! -
çok karizma olan oğlumuza eş aramaktayız. ozpeker_85@mynet.🔒 Üyelere Özel TEL:🔒 Üyelere Özel

ÇOK ACİL!!! İRAN OĞLUMUZA EŞ ARIYORUZ!!! -
çok karizma olan oğlumuza eş aramaktayız. ozpeker_85@mynet.🔒 Üyelere Özel TEL:🔒 Üyelere Özel

iran oğlumuza ankarada bir gelin arıyoruz! -
duman rengi 5 yaşındaki carlosumuza güzel bir gelin aramaktayız. telefon numaramdan ulasabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel

siyam cinsi yakışıklı oğlumuza eş arıyoruz/ankara -
2,5 yaşında safkan, kırık kuyruk, siyam cinsi sevgi dolu oğlumuza eş arıyoruz. daha önce torun sahibi olduk. 🔒 Üyelere Özel adresindende ulaşabilirsiniz.

siyam cinsi yakışıklı oğlumuza eş arıyoruz/ankara -
2,5 yaşında safkan, kırık kuyruk, siyam cinsi sevgi dolu oğlumuza eş arıyoruz. daha önce torun sahibi olduk. 🔒 Üyelere Özel adresindende ulaşabilirsiniz.

erkek kedime (ankara kedisi) eş (ankara) -
1,5 yaşında ankara kedisi oğlumuza eş arıyoruz. tüm aşıları tamamdır. 🔒 Üyelere Özel

erkek kedime (ankara kedisi) eş (ankara) -
1,5 yaşında ankara kedisi oğlumuza eş arıyoruz. tüm aşıları atamadır.

4 Yaşında erkek safkan van kedime eş aramaktayım, -
Özellikle farklı nedenlerden dolayı kedisini vermek isteyen kişilere uygun şartlardayım.Sadece çiftleştirmek isteyenlere de evet diyebiliriz.:) şanslıdan kedinize sevgilerle, c446627k/11-17

4 Yaşında erkek safkan van kedime eş aramaktayım, -
Özellikle farklı nedenlerden dolayı kedisini vermek isteyen kişilere uygun şartlardayım.Sadece çiftleştirmek isteyenlere de evet diyebiliriz.:) şanslıdan kedinize sevgilerle, c446627k/11-17