Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Yakışıklı iran chinchila cinsindeki oğlumuza dişi eş arıyoruz. -
10 aylık safkan chinchila cinsindeki oğlumuza aynı cins dişi eş arıyoruz.Tüm aşıları tamamdır.İstanbulda oturuyoruz.Acil mesajlarınızı bekliyoruz.(Geceleri uyutmuyor)

7 aylık dişi Van kedime eş arıyorum / Mersinde -
Cici kızımız 7 aylık Van kedimiz Boncuk hanıma Van kedisi damat arıyorum. Mersinde acil....

british-iran kırması cücüküme güzel bir kız arıyoruz ankara -
ilgilenenler lütfen acil arasın 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel

1,5 YAŞINDA CİNSİ ANKARA K. OLAN YAKIŞIKLI OĞLUMA EŞ ARIYORUM/ İSTANBUL -
1,5 Yaşında bembeyaz yakışıklı ankara kediciğime acil eş arıyoruz.ilgilenenler varsa 🔒 Üyelere Özel (ist-bakırköy )

1,5 Yaşında bembeyaz yakışıklı ankara kediciğime acil eş arıyoruz.ilgilenenler varsa 🔒 Üyelere Özel (ist-bakırköy )

ankaralı kızıma beyaz atlı bir damat arıyorum. istanbul kocaeli -
3 yaşında daha önce hiç anne olmamış kızıma damat bakıyorum. ilgilenenler için tel: 🔒 Üyelere Özel

Oglumuza eş arıyoruz.. İstanbul!! -
1 yaşındaki ogluşumuza eş arıyoruz.bu ilk çiftleşmesi olacak.cins fark etmez..

ERKEK IRAN KEDIMIZE EŞ ARIYORUZ -
1,5 YAŞINDA AÇIK SARI RENKLİ İRAN KEDİMİZE ÇİFTLEŞTİRMEK İÇİN ACİL DİŞİ KEDİ ARIYORUZ.ISTANBUL BAKIRKOY TELEFON 🔒 Üyelere Özel

iran kedimiz lady uygun bir eş arıyor -
dişi iran kedimiz için izmir içinde oturan arkadaşlarla irtibat kurabiliriz. tel:4875179 msn:🔒 Üyelere Özel

Chinchilla Oğluma Ankarada gelin arıyorumm -
14 aylık dünyaşar yakışıklısı ve asil mi asil chinchilla oğluma eş arıyorum. Ankaradayım. İlgilenenler lütfen irtibata geçsin. 🔒 Üyelere Özel

Chinchilla Oğluma Ankarada gelin arıyorumm -
14 aylık dünyaşar yakışıklısı ve asil mi asil chinchilla oğluma eş arıyorum. Ankaradayım. İlgilenenler lütfen irtibata geçsin. 🔒 Üyelere Özel

iran güzelimiz lady eş arıyor -
dişi iran kedimiz için izmirde oturan arkaşlara duyurulur. tl(232 487 51 79)

Erkek Chincillama Acil İstanbul`dan Eş Arıyorum!! -
chincilla oğluma dişi iran,chincila veya himalayan eş arıyorum.istanbul olmaşı şartım. ilgilenirseniz lütfen tel:🔒 Üyelere Özel Şükran Durukan email:🔒 Üyelere Özel