Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Van kedisi kızıma damat arıyorum, Ankara -
1 yaşındaki güzeller güzeli saf kan Van kedime damat arıyorum. Ankara, eryaman

Van kedisi kızıma damat arıyorum, Ankara -
1 yaşındaki güzeller güzeli saf kan Van kedime damat arıyorum. Ankara, eryaman

acil british shorthair cinsi erkek kedime eş arıyorum ankara -
annesi british shorthair babası safkan iran rengi düz füme bal rengi gözleri var çok asil bir kedicik bir yaşında tüm aşıları tam ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel ankaradayız

Birman Kedimize Eş Arıyoruz -
Mersin`de ikamet ediyoruz, 1 yaşında ki Dişi Birman kedimize eş arıyoruz. Safkan Birman olup, veteriner kimliği olan erkek Birman olanların irtibata geçmesi rica olunur.

Not:: Dişi kedimizi dışarıya göndermiyoruz, o nedenle erkek kediyi çok rahat misafir edebiliriz.

İrtibat : 🔒 Üyelere Özel

chinchhilla kızımıza damat aranıyor..istanbull -
kızımız duman renginde o nedenle adınıda duman koyduk ..istanbul çatalcada oturuyoruz 🔒 Üyelere Özel

chinchhilla kızımıza deneyimli damat aranıyor..istanbull -
kızımız yedi bitirdi bizi evde sürtünmediği yer kalmadı .çok acil duman rengi yada beyaz deneyimli erkek damat aranıyor.isterseniz biz damadı misafir edelim isterseniz kızımızı getirelim siz misafir edin evimiz çatalcada avrupa yakası olursa iyi olur

chinchhilla kızımıza deneyimli damat aranıyor..istanbull -
kızımız yedi bitirdi bizi evde sürtünmediği yer kalmadı .çok acil duman rengi yada beyaz deneyimli erkek damat aranıyor.isterseniz biz damadı misafir edelim isterseniz kızımızı getirelim siz misafir edin evimiz çatalcada avrupa yakası olursa iyi olur

chinchilla kızımız zor durumda, eş arıyoruz :) -
güzeller güzeli bihter`imizin sesi kısılacak mırlamaktan. acil bir eş arıyoruz. safkandır. tüm aşıları tamdır. istanbul bahçelievlerdeyiz. çiçek ve çikolata ile bekleriz :) [image="🔒 Üyelere Özel"] [image="🔒 Üyelere Özel"] [image="🔒 Üyelere Özel"]

güzeller güzeli bihter`imizin sesi kısılacak mırlamaktan. acil bir eş arıyoruz. safkandır. tüm aşıları tamdır. istanbul bahçelievlerdeyiz. çiçek ve çikolata ile bekleriz :) [image="🔒 Üyelere Özel"] [image="🔒 Üyelere Özel"] [image="🔒 Üyelere Özel"]

İran-Van yakışıklı oğlumuza eş arıyoruz -
Çok uysal, uslu, hep sahibinin olduğu odada ve yanında oturmayı ve yatmayı seven, yattığı yerden uçan sinekleri ıskalamayan, son derece zeki, gerçekten gerekmedikçe hareket etmemeyi seçen, tüyleri gri- siyah, çok güzel uzun kuyruğu ile komşu evlerdeki kedileri kendine hayran bırakan 2 yaşındaki "Zift" imize İran/ Chincilla/ Van eş arıyoruz. Not: (2 yavruya biz bakacağız) İsteyene fotoğraf gönderebiliriz. 🔒 Üyelere Özel

İran-Van yakışıklı oğlumuza eş arıyoruz -
Çok uysal, uslu, hep sahibinin olduğu odada ve yanında oturmayı ve yatmayı seven, yattığı yerden uçan sinekleri ıskalamayan, son derece zeki, gerçekten gerekmedikçe hareket etmemeyi seçen, tüyleri gri- siyah, çok güzel uzun kuyruğu ile komşu evlerdeki kedileri kendine hayran bırakan 2 yaşındaki "Zift" imize İran/ Chincilla/ Van eş arıyoruz. Not: (2 yavruya biz bakacağız) İsteyene fotoğraf gönderebiliriz. 🔒 Üyelere Özel

ORJ. İRAN CHİNCHİLLA KIZIMIZA EŞ ARIYORUZ -
İstanbul/Anadolu yakasındayız. Kızımızın aşıları tam olup sağlığı yerindedir. 2.kez çiftleşecektir. Orj. bir erkek chinchilla arıyoruz. İlgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel numarasından bize ulaşması rica olunur.

istanbul`da yakışıklı Chinchilla oğluma eş arıyorum... -
bütün aşıları tamdır çok zor günler geçiriyoruz:)anadolu yakasında oturuyoruz.[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

bütün aşıları tamdır çok zor günler geçiriyoruz:)anadolu yakasında oturuyoruz.[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

Yakışıklı İran Oğluma eş !!! İzmir -Karşıyaka -

Kedime kendi cinsinden eş atıyorum. Kedim beyaz , sağlıklı ve temizdir. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel a yazabilirler...

Ya da 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirler.