Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

CatDog -
Kendi imalatımız olan yataklar satışa sunulmuştur. 🔒 Üyelere Özel

ANKARA CİNSİ KEDİME DİŞİ ANKARA KEDİSİ ARIYORUM-ANTALYA -
ÇOOOK ACİL!1,5 YAŞINDAKİ ANKARA CİNSİ KEDİMİ ÇİFTLEŞTİRMEK İÇİN DİŞİ EŞ ARIYORUM.ANKARA CİNSİ OLMASI ZORUNLUDUR. TEL:🔒 Üyelere Özel

Sokak Kedisi Ogluma Eş Arıyorum -
11 Aylik bebekliğinde sokakta bakıma muhtaç bir haldeyken aldığım Siyah erkek kedime bir hanımefendi arıyorum. Kendisi son derece ürkektir. Oglumu üzmeyecek abla lazim :)

Beylikdüzü / Bizimkent

ragdoll dişi kedime ragdoll veya birman damat aranıyor :) (ANKARA) -
kedim şu an 5 aylık dişi ragdolldur sanırım bir 2 ay sonra başım ağrımaya başlayacak ve o zamana kadar Ragdoll erkek kedisi olan kişilerin benle irtibata geçmesini istiyorum .Bir kere yavrulasın ve kendi gibi safkan bir eşten yine safkan yavruları olsun istiyorum çünkü bu türün huyu daha önceki kedi tecrübelerime göre başka kedilerde yok.Doğacak olan yavrulardan biri bende biri damatta eğer kalırsa gerisi tarafımdan güvenilir kişilere sahiplendirilecektir..kızım ragdoll blue mitted olup eşinin bicolor ragdoll olmasını çok istiyorum ama malesef türkiyede çok az kişide ragdoll olduğundan sınırları pek zorlayamıyorum bu konuda...Birman kedisi olanlar da yazabilirler..Umarım yakışıklı bir damat bulunur çünkü benim kedim dünyalar güzeli :=)

izmir`deDAMATTT...dişi beyaz-gri iran kızımıza -
DİŞİ İRAN KEDİMİZ İÇİN KIRMA OLMAYAN ERKEK EŞ ARIYORUZ İLGİLENENLER 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilir yada 🔒 Üyelere Özel i arayabilir.

Dişi BRİTİSHSHORTHAIR kedime SCOTTISH FOLD damat arıyoruz. acillll -
yerlerde alçak sürünmede olan güzeller güzeli kızıma Dişi Britishshorthair blue kedime-------- SCOTTISH FOLD damat arıyoruz. Tabiiki denizli ilk tercihimiz amma maalesef yok. İzmir yada istanbul olması durumunda getireceğiz. 0 536 97 666 33

Dişi VAN eş Arıyor! istanbul-avrupa -
1,5 yaşındaki orijinal safkan Van kedimize tercihen aynı cins, veya açık renk Persian (iran) cinsi erkek eş arıyoruz. Kedimizin 1 gözü mavi, 1 gözü sarıdır. Tamamen beyaz. İrtibat tel: 🔒 Üyelere Özel irem 🔒 Üyelere Özel foto gönderebilirsiniz İstanbul Avrupa yakası bahçelievler civarındayım, aracım var; kedinizi yerinden alabilirim.... Genellikle dişide konaklama yapıldığı takdirde çiftleşme olasılığı artmaktadır...Bundan dolayı tercihim bu yönde

İZMİR DİŞİ SAF İRAN (PERSİAN) BEYAZ KEDİMİZE EŞ ARIYORUZ. -
SAF İRAN KEDİSİ VE BEYAZ OLMAK ŞARTIYLA SADECE İZMİRDEN ÇİFTLEŞTİRMEK İCİN ERKEK KEDİ ARIYORUZ.SADECE MESAJLA (SMS) İRTİBAT KURUNUZ 🔒 Üyelere Özel

iran oğlumuza eş arıyoruz (ANKARA) -
5 yaşında gri iran oğlumuza dişi iran arıyoruz.telefondan ulaşabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel

ankara cinsi erkek kedime eş arıyorum [izmir] -
kedime acil bir eş bulmam lazım artık cinsi önemli değil, sabah akşam susmuyor. izmir buca`da oturuyorum mail atabilirsinz.. 🔒 Üyelere Özel

kedime acil bir eş bulmam lazım artık cinsi önemli değil, sabah akşam susmuyor. izmir buca`da oturuyorum mail atabilirsinz.. 🔒 Üyelere Özel

ANKARA KEDİME GELİN ARIYORUM -
ANTALYADA YAŞAYAN ANKARA KEDİME ANKARA LI GELİN ARIYORUM

ERKEK İRAN CHİNCHİLLA KEDİME ACİL EŞ ARIYORUM!! -
erkek iran chinchilla kedime acil eş arıyorum.sakarya,kocaeli,yalova`dan olabilir..

kedime eş arıyorummm....acillll:)))))))) -
Yaş : 1.5 Göz rengi : Ela Tüy Rengi : Somon Cinsi : Exotic Short hair İsim : İlyas Samet Cinsiyet: Erkek En anlayışlı en duygusal erkek kedi... Siz neredeyseniz o da orada, çok da olgun bir beyefendi. Bu yakışıklı oğlana kendi cinsinden yada Persian bir eş arıyoruz. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine detaylı e-mail gönderebilirler. İrtibata geçeriz Teşekkürler The Demir Family

güzel kızıma yakışiklı bir damat arıyorum(istanbul -
1 yaşındaki güzel kızımı (ankara kedisi) yine aynı cinste bir kedi ile ciftleştirmk istiyorum.. istanbul/avcılar

güzel kızıma yakışiklı bir damat arıyorum(istanbul -
1 yaşındaki güzel kızımı (ankara kedisi) yine aynı cinste bir kedi ile ciftleştirmk istiyorum.. istanbul/avcılar