Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

siyam kızıma eş arıyorum Ankara/Kurtuluş -
4 yaşındaki safkan siyam kızıma MİSAFİR EDEBİLECEK eş arıyorum,ÇOK ACİL...

siyam kızıma eş arıyorum Ankara/Kurtuluş -
4 yaşındaki safkan siyam kızıma MİSAFİR EDEBİLECEK eş arıyorum,ÇOK ACİL...

Kızıma eş arıyorum/Ankara -
kızım daha 10 aylık bembeyaz hibrit kedisi ankarada kızım için uygun yakışıklı arıyorum kedinin cinsi önemli değil benim için renginin beyaz tonlarında açık renkli olması önemlidir.

Kızıma eş arıyorum/Ankara -
kızım daha 10 aylık bembeyaz hibrit kedisi ankarada kızım için uygun yakışıklı arıyorum kedinin cinsi önemli değil benim için renginin beyaz tonlarında açık renkli olması önemlidir.

van kedisi kızıma eş arıyorum(ankara) -
cooook acil yakısıklı bir van kedisi arıyorum:)

Van kedisi yakışıklı oğluma eş arıyorum -
Ankara`da van kedisi yakışıklı oğlumuza acil olarak bir eş arıyoruzz .

kedinize bakılır uygun fiyata pansiyon -
merhaba kediniz mi var tatile mi çıkamıyosunuz verecek yeriniz mi yok artık sorun etmeyin siz tatilinizi rahat rahat yapın kendi evimde çok iyi şartlarla bakabilirim kendimde bir hayvan dostu olarak ve evimde bir kedim hatta hamile bir kedim olmasından dolayı onun maslaflarını çıkarmak için böyle bişey yapmak istedim. tel:🔒 Üyelere Özel onur

19,90 TL`ye kargo bedava süper yataklar kaçırmayın. -
Hepsi kendi imalatımız olan yataklarımızı gittigidiyorda piyasanın yarı fiyatına kaliteden ödün vermeden satışa sunduk bekliyoruz. 🔒 Üyelere Özel

Oğlumuza İzmirden gelin arıyoruz -
Kedim saf kan erkek van kedisi (2 yaşında), bütün aşıları tam, çok sağlıklı, kendisi gibi sağlıklı dişi kedi arıyorum. Şimdiden ilginize teşekkür ederim. email: 🔒 Üyelere Özel

erkek iran kedime dişi arıyorum / istanbul -
merhabalar, 11 aylık safkan tüm aşıları yapılmış erkek beyaz iran kedime sağlık durumu iyi secereli aşıları tam güzel bir gelin arıyorum. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel`den ulaşabilirler. zeynep pala

erkek iran kedime dişi arıyorum / istanbul -
merhabalar, 11 aylık safkan tüm aşıları yapılmış erkek beyaz iran kedime sağlık durumu iyi secereli aşıları tam güzel bir gelin arıyorum. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel`den ulaşabilirler. zeynep pala

DİKKAT DİKKAT ÖNEMLE DUYURULUR... -
ÜRETİMHANELERİMİZDE; KUŞ TÜRLERİ,BALIK TÜRLERİ,KAFESLER,AKVARYUMLAR,CİNS KÖPEKLER,CİNS KEDİLER VE TÜM EGZOTİK HAYVANLARI BULABİLİRSİNİZ.KUŞ YADA BALIK ÜRETİMHANESİ İLE İLGİLİ UZMAN EKİBİMİZ İLE HAZIRIZ. PET SHOP İLE İLGİLİ TÜM İHTİYAÇLARINIZ İÇİN SADECE ARAMANIZ YETERLİ. TEL:🔒 Üyelere Özel ÜMİT USTA 🔒 Üyelere Özel TUNCER USTA HASTALIKARLA İLGİLİ TELEFONDAN DESTEK ALABİLİRSİNİZ...

saf kan dişi van kedime damat arıyorum ankara -
1,5 yaşındaki saf kan van kedisi kızıma saf kan tek göz van kedisi damat arıyorum çok acill, kedinizi evimde misafir edebilirim çok iyi bakılacaktır.

1,5 yaşındaki saf kan van kedisi kızıma saf kan tek göz van kedisi damat arıyorum çok acill, kedinizi evimde misafir edebilirim çok iyi bakılacaktır.

ÇOK ACİL SAFKAN SİYAM KIRIK KUYRUK ERKEK KEDİ ARANIYOR! -
Safkan siyam kırık kuyruk erkek kedi aranıyor! Çok acil.. Evimizde olabilir yada sizin evinizde olabilir fark etmez. Kedim resmen acı çekiyor, o derece. Lütfen çok acil.. Tel: 322 75 36 - 210 22 03 Cep: 🔒 Üyelere Özel