kızım daha 10 aylık bembeyaz hibrit kedisi ankarada kızım için uygun yakışıklı arıyorum kedinin cinsi önemli değil benim için renginin beyaz tonlarında açık renkli olması önemlidir.
kızım daha 10 aylık bembeyaz hibrit kedisi ankarada kızım için uygun yakışıklı arıyorum kedinin cinsi önemli değil benim için renginin beyaz tonlarında açık renkli olması önemlidir.
merhaba kediniz mi var tatile mi çıkamıyosunuz verecek yeriniz mi yok artık sorun etmeyin siz tatilinizi rahat rahat yapın kendi evimde çok iyi şartlarla bakabilirim kendimde bir hayvan dostu olarak ve evimde bir kedim hatta hamile bir kedim olmasından dolayı onun maslaflarını çıkarmak için böyle bişey yapmak istedim.
tel:🔒 Üyelere Özel onur
Kedim saf kan erkek van kedisi (2 yaşında), bütün aşıları tam, çok sağlıklı, kendisi gibi sağlıklı dişi kedi arıyorum. Şimdiden ilginize teşekkür ederim.
email: 🔒 Üyelere Özel
merhabalar,
11 aylık safkan tüm aşıları yapılmış erkek beyaz iran kedime sağlık durumu iyi secereli aşıları tam güzel bir gelin arıyorum. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel`den ulaşabilirler.
zeynep pala
merhabalar,
11 aylık safkan tüm aşıları yapılmış erkek beyaz iran kedime sağlık durumu iyi secereli aşıları tam güzel bir gelin arıyorum. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel`den ulaşabilirler.
zeynep pala
ÜRETİMHANELERİMİZDE;
KUŞ TÜRLERİ,BALIK TÜRLERİ,KAFESLER,AKVARYUMLAR,CİNS KÖPEKLER,CİNS KEDİLER VE TÜM EGZOTİK HAYVANLARI BULABİLİRSİNİZ.KUŞ YADA BALIK ÜRETİMHANESİ İLE İLGİLİ UZMAN EKİBİMİZ İLE HAZIRIZ.
PET SHOP İLE İLGİLİ TÜM İHTİYAÇLARINIZ İÇİN SADECE ARAMANIZ YETERLİ.
TEL:🔒 Üyelere Özel ÜMİT USTA
🔒 Üyelere Özel TUNCER USTA
HASTALIKARLA İLGİLİ TELEFONDAN DESTEK ALABİLİRSİNİZ...
Safkan siyam kırık kuyruk erkek kedi aranıyor! Çok acil.. Evimizde olabilir yada sizin evinizde olabilir fark etmez. Kedim resmen acı çekiyor, o derece. Lütfen çok acil..
Tel: 322 75 36 - 210 22 03
Cep: 🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.