İzmir`de 10 aylık bütün aşıları tamam ve aylık veteriner kontrolüne giden Ankara kedimize damat arıyoruuz. Bembeyaz mavi gözlüü kızımızaaa onun gibi bi erkek arıyoruzzzz. ilgilenenler lütfen mesaj atsıın.
İzmir`de 10 aylık bütün aşıları tamam ve aylık veteriner kontrolüne giden Ankara kedimize damat arıyoruuz. Bembeyaz mavi gözlüü kızımızaaa onun gibi bi erkek arıyoruzzzz. ilgilenenler lütfen mesaj atsıın.
grivekahve tonlarına sahip oğluma dişi kedi arıyorum. evimde bakabilirim.btn aşılarımız tamamdır. yawru beklentim yok, kısırlaştırma işleminden önce çiftleşmesini istiyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilir.
grivekahve tonlarına sahip oğluma dişi kedi arıyorum. evimde bakabilirim.btn aşılarımız tamamdır. yawru beklentim yok, kısırlaştırma işleminden önce çiftleşmesini istiyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilir.
Merhaba,
Dün sabah yolda göbek kordonuyla birbirine bağlı 2 yavru kedi buldum. Biri çok az hareket ediyordu. Diğeri daha canlıydı. Biraz bakındım, ortalıkta anne göremedim. Gerçi belki ben ordayken gelmezdi, fakat kedilerden biri gerçekten çok zor hareket ediyordu. Veterinere götürdüm. Öğlen zayıf olan ölmüştü, diğerini akşam üstü aldım. Başka bir veterinere daha götürdük akşam. Bu ufaklığı büyük bir kedi ısırmış, dili falan yarık, boyun altı biraz yaralı. Şu anda evde bakmaya çalışıyoruz, bir yandan süt anne bulmaya çalışıyoruz, çünkü anne olmadan yaşaması çok zor diyorlar...
Bu konuda önerebileceğiniz, iletebileceğiniz birileri olursa çok çok sevinirim. Yani 1-2 hafta kadar, toparlanana kadar bir anne yanında olması gerekirmiş. Bakım evleri, hastaneler, veterinerler almıyorlar kediyi - 24 saat açık olsalar bile - o sorumluluğu kimse almak istemiyor, hayvan çok küçük olduğu için...
Dilerseniz resimlerini gönderebilirim kedinin...
Teşekkürler, kolay gelsin,
Sevgiler,
Zeynep Atiker
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel.
kedim fazlasıyla hazır ve eve her gelene kur yapıyor. onun için özellikle van kedisi (ırkını korumak için) eş arıyorum. durumbirazacil olduğundan başka cins kediler de benim kabulum. Maya ise dünden razı eşolsunda ne olursa olsun....
kedim fazlasıyla hazır ve eve her gelene kur yapıyor. onun için özellikle van kedisi (ırkını korumak için) eş arıyorum. durumbirazacil olduğundan başka cins kediler de benim kabulum. Maya ise dünden razı eşolsunda ne olursa olsun....
7 aylık dişi iran kedime çok acil eş arıyorum. iran türünde olması yeterli. kendi evimde ağırlamak istiyorum. büyükçekmecede oturuyorum. bana 🔒 Üyelere Özel adresmden yada 🔒 Üyelere Özel tel numaramdan ulaşabilirsiniz. kedimin ve evimin resimlerini atabilirim. gerçekten acillll...