Kedi Forumları

Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

tekir yavruları -
acil 2 aylık yavru kedilerimiz var anne baba aşılı wc egitimli saglıklı ve temizler çok güze vede terbiyeliler çok kedim oldugundan acil yuva sahibi yapmak istiyorum çok acil izmir bornovadayım adrese teslim edilir (görüp begendiktan sonra götüremezseniz) çok acil diger kedilerim yavru istemiyor ve kavga çıkıyor lütfen çok acil

tekir yavruları -
acil 2 aylık yavru kedilerimiz var anne baba aşılı wc egitimli saglıklı ve temizler çok güze vede terbiyeliler çok kedim oldugundan acil yuva sahibi yapmak istiyorum çok acil izmir bornovadayım adrese teslim edilir (görüp begendiktan sonra götüremezseniz) çok acil diger kedilerim yavru istemiyor ve kavga çıkıyor lütfen çok acil

Dişi yavru Ankara kedisi -
Merhaba, Ankara kedisi oğluma, kendi cinsinden bir yoldaş arıyorum. Yavru ve kısırlaştırılmamış olsun istiyorum. İlgilenenlere... 🔒 Üyelere Özel

Dişi yavru Ankara kedisi -
Merhaba, Ankara kedisi oğluma, kendi cinsinden bir yoldaş arıyorum. Yavru ve kısırlaştırılmamış olsun istiyorum. İlgilenenlere... 🔒 Üyelere Özel

Satılık van kedisi -
2 aylık pamuk gibi bembeyaz van kedisi vardır..Bir gözü mavi, bir gözü turkuaz. Fiyatı 150 milyondur.Pazarlıksızdır.İlgilenenler mesaj bıraksın!! Alanya

kedimi vermek istiyorum -
kedimiz 2-3 aylıktır.ve çok şirin ve oyun delisi bir yavrudur.dişidir ve cins değildir.ankarada yaşıyoruz.kedimizi seviyoruz ama karımın fobisi ve imkansızlıklardan dolayı vermeyi düşünüyoruz.ücret istemiyoruz.

RAGDOLL getirtebilecek biri var mı? -
Merhabalar, Ragdoll yavru getirtebilecek olanlar bana resim+fiyat bildirebilirler mi? e-mail: 🔒 Üyelere Özel

RAGDOLL getirtebilecek biri var mı? -
Merhabalar, Ragdoll yavru getirtebilecek olanlar bana resim+fiyat bildirebilirler mi? e-mail: 🔒 Üyelere Özel

picasso tablosu gibi kedicik-istanbul -
beyaz üzerine,picasso tablosu gibi karışık desenli,tüylü,parazit,karma ,kuduz aşısı yapılmış,dişi kedicik taşıma sepetiyle hediye ediliyor,yakın bir yere getirebilirim.İSTANBUL-Bostancı-0216 362 82 06-🔒 Üyelere Özel,mail adresi yazarsanız resimde gönderirim.

picasso tablosu gibi kedicik-istanbul -
beyaz üzerine,picasso tablosu gibi karışık desenli,tüylü,parazit,karma ,kuduz aşısı yapılmış,dişi kedicik taşıma sepetiyle hediye ediliyor,yakın bir yere getirebilirim.İSTANBUL-Bostancı-0216 362 82 06-🔒 Üyelere Özel,mail adresi yazarsanız resimde gönderirim.

selam -
25 günlük birbirinden güsel bebeklerim var tombik ve bol tüylüler ve sevgiye cok ihtiyacları var onlara sevgisini verebilecek anne ve baba arıyorlar sevgiler

selam -
25 günlük birbirinden güsel bebeklerim var tombik ve bol tüylüler ve sevgiye cok ihtiyacları var onlara sevgisini verebilecek anne ve baba arıyorlar sevgiler

selam -
bende 25 günlük coook şirin akıllımı akıllı uslumu uslu kedişler var kendilerini sevecek ve cook iyi bakacak dostlar arıyorlar daha dogrusu cok bebek oldukları için kendilerine anne ve baba arıyorlar :) sevgiler

DİYARBAKIRAYIZ ERKEK VAN KEDİSİ YAVRUSU ARIYORUZ -
MERHABALAR GÖREVİMİZ GEREĞİ DİYARBAKIRDA BULUNUYORUZ TAM BİR YILDIR VAN KEDİSİ ARIYORUZ. MÜMKÜNSE BİZE YARDIMCI OLUR MUSUNUZ. ERKEK VAN KEDİSİ YAVRUSU ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. MAİL:🔒 Üyelere Özel

MERHABALAR GÖREVİMİZ GEREĞİ DİYARBAKIRDA BULUNUYORUZ TAM BİR YILDIR VAN KEDİSİ ARIYORUZ. MÜMKÜNSE BİZE YARDIMCI OLUR MUSUNUZ. ERKEK VAN KEDİSİ YAVRUSU ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. MAİL:🔒 Üyelere Özel

SLM ARKADAŞLAR BEN ACİL YAVRU KEDİ İSTİYORUM -
BEN EN FAZLA 2 AYLIK ERKEK OLAN VE SEVİMLİ BİR KEDİM OLSUN İSTİYORUM GERÇEKTEN İHTİYACI OLAN YAVRU KEDİLERİ OLAN VARSA LÜTFEN MAİL ATIN BEN SEVEREK VE GERÇEKTEN İLGİLENEREK BAKMAYA HAZIRIM İSTANBULDAYIM İLGİLENENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM