Kedi Forumları

Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

ankara yada iran -
ankara yada iran arıyorum

ankara yada iran -
ankara yada iran arıyorum

lütfen van y ada ankara kedisi -
no olur ben im 9 yaşında bir oğlum kedileri çok seviyor lütfen bir kedi ayarlayın derslerini bıraktı kediden başka birşey düşün müyor

no olur ben im 9 yaşında bir oğlum kedileri çok seviyor lütfen bir kedi ayarlayın derslerini bıraktı kediden başka birşey düşün müyor

acil iran kedisi istiyorum -
lütfen bana iran kedisi verin çok iyi abakrım

ben ankara kedisi ve iran istiyorum lütfennn -
her türlü iran ve ankara kedisini alırım her türlüüüü

Kayserideki yegenime bir kedi yavrusu lütfen -
merhaba arkadaslar benim kayseride bir yegenim var,13 yasinda ve Kiz,hayatinda en cok istedigi seylerden birisi bir kedi yavrusuna sahip olmak,eger ücretsiz olarak ona verebileceginiz bir kedi veya kedi yavrunuz varsa lütfen onunla irtibat haline gecin.Adi Merve Tekin Telefon Numarasi:3523310877, cep:🔒 Üyelere Özel.Eger bir kedisi olursa oda sevinecek bende lütfen arayin.Eger kayseri disindaysaniz sadece getirebilenler telefon acsin lütfen.kedi evcil, uslu ve asili olsun, beyaz/kirmizi tüyleri olursa cok güzel olur ama mecbur degil.Bana sorunuz varsa mail atabilirsiniz: 🔒 Üyelere Özel

Yavru Kedi Arıyorum -
2-3 aylık, cinsiyeti farketmez, sağlıklı bir kedi yavrusu arıyorum; Ankara''dayım. Mailim: 🔒 Üyelere Özel Saygılarımla...

Yavru Kedi Arıyorum -
2-3 aylık, cinsiyeti farketmez, sağlıklı bir kedi yavrusu arıyorum; Ankara''dayım. Mailim: 🔒 Üyelere Özel Saygılarımla...