Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
SLM ARKADAŞLAR BEN ACİL YAVRU KEDİ İSTİYORUM
BEN EN FAZLA 2 AYLIK ERKEK OLAN VE SEVİMLİ BİR KEDİM OLSUN İSTİYORUM GERÇEKTEN İHTİYACI OLAN YAVRU KEDİLERİ OLAN VARSA LÜTFEN MAİL ATIN BEN SEVEREK VE GERÇEKTEN İLGİLENEREK BAKMAYA HAZIRIM İSTANBULDAYIM İLGİLENENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
barınaktan alıp evde baktığım,2 aylık gri-beyaz erkek kedicik,yuva arıyor,barınak şartlarında yaşamını sürdüremeyecek ,ona şans verir misiniz?0546 775 50 46-bostancı,benim 8 kedim olduğu için vermek zorundayım,kediciği o şartlardan kurtarmak için geçici olarak aldım,parazit iğnesi yapıldı,minik garip bir oğlan. mail adresiniz olmadığı için buraya yazı[email protected]
Merhaba , 4 haftadan bu yana sokakta tek başına bulduğumuz yavru bir kediye bakıyoruz. Şu anda 2,5 aylık ( erkek) ve ilk aşıları yapılmış durumda. Bir tekirimiz ve köpeğimiz var. Ama tekirimiz yeni misafirimizi evde kabul etmiyor. Acilen bu çocuğa bir yuva bulmamız gerekiyor. Teşekürler, Gisela / Tolga [email protected] [email protected] 0535 285 89 73
Mırnavcık slm ben senin kedinle ilgilenmek istiyorum ama ücretlimi ücretsizmi yani ücret isticeksen alamam ve ben avcılarda oturuyorum nasıl alıcam kediyi yanıma
MIRNAVCIK SLM BEN KEDİLERİNLE İLGİLENİYORUM AMA ÜCRETLİMİ ÜCRETSİZMİ BUNU ÖĞRENMEK İSTİYORUM VE BEN AVCILARDA OTURUYORUM NASIL ALICAM KEDİYİ SENDEN ÜCRETLİ OLURSA ALAMAM
slm chıstına kedimiz doğurdu ve tam senin istediğin gibi sevimli bir erkeğimiz var.istanbul sınırlarındayız numaram 536 822 08 38 .acil ,yavrularla başa çıkamıyoruz..
chıstına dediğim gibi başa çıkamıyoruz ve dilersen ücretsiz olarak veriyoruz.
SLM DUYGUZ İLGİN İÇİN TEŞEKKÜRLER NERDE OLDUĞUNU YAZARSAN SEVİNİRİM BEN AVCILARDA OTURUYORUM VE ÜCRET ÖDEYEMEM CVBINI BEKLİYORUM ACİL.ALMAK İSTİYORUM AMA NASIL ALICAM
merhaba,erkek yavruyu sepetiyle,Bakırköye getirebilirim.aşı karnesi var,sepette hediye(mama kabı ve mamasıda veriliyor)ilgilenirsen beni ara.
söylemeyi unuttum,tabiki ücretsiz.3 erkek kedim var.2- 3-4 aylık