Slm ben Ankaradan umıt nasılsınız umarım ıyısınızdır
ben bır adet sıyam yavrusu edınmek ıstıyorum pet shop
dan zıyade sahıbınden ıstıyorum eger sızınde bır sıyam
yavrunuz varsa ltf lot bırakın saygılarımla
msn 🔒 Üyelere Özel
e mail 🔒 Üyelere Özel
Slm ben Ankaradan umıt nasılsınız umarım ıyısınızdır
ben bır adet sıyam yavrusu edınmek ıstıyorum pet shop
dan zıyade sahıbınden ıstıyorum eger sızınde bır sıyam
yavrunuz varsa ltf lot bırakın saygılarımla
msn 🔒 Üyelere Özel
e mail 🔒 Üyelere Özel
meraba,
1 yıldır iran ( ya da ankara) kedisi arıyorum, sıcak saglıklı bi yuva garanti ediyorum, gercekten evimde elmayra gibi sarılıp sevecegim , tuylu tuylu bi kedicik olsun istiyorum,
artık olsun, lutfen yavrularınızı paylasın:)
mail 🔒 Üyelere Özel
tesekkurler
meraba,
1 yıldır iran ( ya da ankara) kedisi arıyorum, sıcak saglıklı bi yuva garanti ediyorum, gercekten evimde elmayra gibi sarılıp sevecegim , tuylu tuylu bi kedicik olsun istiyorum,
artık olsun, lutfen yavrularınızı paylasın:)
mail 🔒 Üyelere Özel
tesekkurler
Öncelikle merhaba,
Arkadaşlar Ankara içerisinden, iran yahut ankara yavrusu bir kedicik arıyorum. Bu benide nişanlımı da cok mutlu edecek.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Yaşları, aşıları,damlaları ve muhtelif bilgileri hakkında görüşebilmemiz için:
Msn: 🔒 Üyelere Özel
İyi Geceler Dilerim.
Ömer.
Öncelikle merhaba,
Arkadaşlar Ankara içerisinden, iran yahut ankara yavrusu bir kedicik arıyorum. Bu benide nişanlımı da cok mutlu edecek.
İyi Geceler Dilerim.
Ömer.
Öncelikle merhaba,
İyi Geceler Dilerim.
Ömer.
slm faeklı gözlü uzun tüylü dişi yada erkek orjinal 1 van kedisi arıyorum ücret verilebilinir büyük yada yavru farketmez yer ist avrupa yakası irtibat 🔒 Üyelere Özel yada msn adresim 🔒 Üyelere Özel
slm faeklı gözlü uzun tüylü dişi yada erkek orjinal 1 van kedisi arıyorum ücret verilebilinir büyük yada yavru farketmez yer ist avrupa yakası irtibat 🔒 Üyelere Özel yada msn adresim 🔒 Üyelere Özel
Öncelikle merhaba,
İyi Geceler Dilerim.
Ömer.
Öncelikle merhaba,
İyi Geceler Dilerim.
Ömer.
Merhaba ; Ben Ali Öztürk. İzmir'de yaşıyorum. Eşim Yağmur ile yeni bir eve taşınacağız. Yeni evimizde bir de küçük bebek istiyoruz. Van, Siyam ya da Ankara kedisi olabilir. Yardım edebilecek arkadaşlar lütfen bizimle irtibata geçin. Şimdiden çok teşekkürler.
Merhaba ; Ben Ali Öztürk. İzmir'de yaşıyorum. Eşim Yağmur ile yeni bir eve taşınacağız. Yeni evimizde bir de küçük bebek istiyoruz. Van, Siyam ya da Ankara kedisi olabilir. Yardım edebilecek arkadaşlar lütfen bizimle irtibata geçin. Şimdiden çok teşekkürler.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.