mırmıra ev arıyorum 5 yaşında çok uysal bir kedidir.Sevgiye ve şevkata muhtaç,eğer mırmıra ev bulamazsak sokağa atılacak.arkadaşımın evliliği sallantıya girdi eşi mırmırı istemiyor boşanmaya kadar geldiler duyarlı insanlarımızın maillerini bekliyorum aşıları tam hazır mama dışında dışardanda yemek yiyor ( peynir,balık,süt vb..). mailim: 🔒 Üyelere Özel
mırmır 5 yaşında çok uysal sevgiye muhtaç bir kediciktir.eğer mırmıra ev bulamassak bir yuva dağılacak arkadaşımın eşi kediyi istemiyor boşanma eşiğine geldiler.sokağa bırakmaya gönlüm razı değil aşıları yapılı,hazır mama dışında ev yemekleride yiyor(peynir,balık,süt vb...).kedi seven duyarlı insanlara rica ediyoruz mırmırı sokağa terk etmeyelim :(
mırmır 5 yaşında çok uysal sevgiye muhtaç bir kediciktir.eğer mırmıra ev bulamassak bir yuva dağılacak arkadaşımın eşi kediyi istemiyor boşanma eşiğine geldiler.sokağa bırakmaya gönlüm razı değil aşıları yapılı,hazır mama dışında ev yemekleride yiyor(peynir,balık,süt vb...).kedi seven duyarlı insanlara rica ediyoruz mırmırı sokağa terk etmeyelim :(
şimdiye kadar hiç kedim olmadı. birkaç sene köpek besledim. ama artık kediyle arkadaşlık etmek istiorum. mavi gözlü ankara kedilerini çok beğendim. uysal ve zeki hayvanlar. kolayca tuvalet eğitimi verebileceğim, gerektiği zaman sabahtan akşama kadar yanlız bırakabileceğim bi pisipisi istiorum. yavru olması tercihimdir tabi. fiyatta anlaşırsak en kısa zamanda almak istiorum :) 🔒 Üyelere Özel
şimdiye kadar hiç kedim olmadı. birkaç sene köpek besledim. ama artık kediyle arkadaşlık etmek istiorum. mavi gözlü ankara kedilerini çok beğendim. uysal ve zeki hayvanlar. kolayca tuvalet eğitimi verebileceğim, gerektiği zaman sabahtan akşama kadar yanlız bırakabileceğim bi pisipisi istiorum. yavru olması tercihimdir tabi. fiyatta anlaşırsak en kısa zamanda almak istiorum :) 🔒 Üyelere Özel
Y.Dudullu bölgesinde 1 yaşlarında hakiki cins dişi siyam kedisi bulunmuştur. Ya camdan atladı veya düştü. Bir dişi kırılmış. Şirketimizin bahçesine gelmiş yatıyordu. Hemen geldi yanıma sevdirdi kendini. Hiç tırnak çıkarma huyu yok. Çok iyi huylu. Veterinere getirip kontrol ettirdik şu an için sağlık problemi yok. çok susamış ve acıkmış. Kafesine girer girmez hemen mamasına ve suyuna yumuldu. Kayıp ilanlarına baktım ama hiç ilan bırakılmamış. bir hafta daha klinikte bakım altında tutucam. Sahibini bulamazsam ilgilenmek isteyenler kliniği arayıp gidip görebilirler.
klinik.0216 567 44 25
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.