Kedi Forumları

Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

korsanbarbar bir hayvan taciridir. -
Arkadaslar korsanbarbar adli kullanici bedava hayvanlari alip parayla satan bir varliktir. Lutfen dikkatli olunuz.

Yavru dişi iran kedisi arıyorum -
Bir iran kedim var ama ben ona hem arkadaş hem eş olacak iran kedisi arıyorum kedileri çok seviyorum ve oğlumun yalnız kalmasını istemiyorum. lütfen 🔒 Üyelere Özel haber verirseniz çok mutlu olacağız

1.5 aylık dişi tekir sıcak bir yuva arıyor. -
1.5 aylık minnoşuma bakabilecek sevecen bir arkadaş arıyorum.kendisi acayip sevimli ve oyuncu bir kedicik.tuvalet eğitimi var.aşılarına başlandı.yanında yuvası,mama kabı,maması(1 aylık) ve kumunu da ücretsiz vereceğim.ilgilenenlerin istanbuldan olması gerekmektedir.çünkü kargoya vermek istemiyorum.kapalı bir yerde kalmaktan hoşlanmıyor.ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel''a cep telefonlerını da içeren bir mesaj atmaları rica olunur.isteyene MMS ile resmi de gönderilir.

1.5 aylık dişi tekir sıcak bir yuva arıyor. -
1.5 aylık minnoşuma bakabilecek sevecen bir arkadaş arıyorum.kendisi acayip sevimli ve oyuncu bir kedicik.tuvalet eğitimi var.aşılarına başlandı.yanında yuvası,mama kabı,maması(1 aylık) ve kumunu da ücretsiz vereceğim.ilgilenenlerin istanbuldan olması gerekmektedir.çünkü kargoya vermek istemiyorum.kapalı bir yerde kalmaktan hoşlanmıyor.ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel''a cep telefonlerını da içeren bir mesaj atmaları rica olunur.isteyene MMS ile resmi de gönderilir.

İRAN KEDİME ÇOK İYİ BAKACAK YUVA(KAYSERİDEN) -
BEMBEYAZ,FISTIK ADINDA ÇOK AKILLI,8AYLIK,AŞILARI TAM,BAKACAGINA EMİN OLDUĞUM KİŞİYE BÜTÜN MALZEMELERİYLE BİRLİKTE ÜCRETSİZ VEREBİLİRİM.BEN 8 AY ÖNCE 450 MİLYONA ALMIŞTIM.HİÇ İSTEMESEMDE VERMEK ZORUNDAYIM.İLGİLENEN KİŞİLERİN MESAJLARINI BEKLİYORUM.KARABULUT_NUR@HOTMAİL.COM A GÖNDERİRSENİZ MESAJLARINIZI DAHA İYİ OLUR.

küçümen kedi istiyorum -
cook iyi bakacagıma söz verıyorum istanbul 🔒 Üyelere Özel

küçümen kedi istiyorum -

küçümen kedi istiyorum -

küçümen kedi istiyorum -

küçümen kedi istiyorum -

küçümen kedi istiyorum -

Kedilerime eş arıyorum -
Bir adet dişi van ve bir adette yine dişi Ankara kedim var. Onlara eş arıyorum. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

birmanya-siyam kirmasi ariyorum! -
merhaba arkadaslar; ben 3 ay önce 12 yasindaki Banditimi kaybettim, acisi cok büyük, evde çok büyük bosluk olustu, kedisiz bir ev çok bos ve anlamsiz geliyor bize, yerini doldurmak icin degil ama acimizi hafifletmek icin; YAVRU SIYAM-BIRMANYA KIRMASI VEYA UZUN TÜYLÜ SIYAM ARIYORUZ. EGER FOTOGRAFINI GÖNDERIRSENIZ VE ARADIGIMIZA UYGUN BULURSAK YAVRUYU TÜRKIYENIN HER YERINDEN GELIP ALABILIRIM.

birmanya-siyam kirmasi ariyorum! -
merhaba arkadaslar; ben 3 ay önce 12 yasindaki Banditimi kaybettim, acisi cok büyük, evde çok büyük bosluk olustu, kedisiz bir ev çok bos ve anlamsiz geliyor bize, yerini doldurmak icin degil ama acimizi hafifletmek icin; YAVRU SIYAM-BIRMANYA KIRMASI VEYA UZUN TÜYLÜ SIYAM ARIYORUZ. EGER FOTOGRAFINI GÖNDERIRSENIZ VE ARADIGIMIZA UYGUN BULURSAK YAVRUYU TÜRKIYENIN HER YERINDEN GELIP ALABILIRIM.