Kedi Forumları

Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

1-1.5 aylık erkek kedi, cinsi önemsiz arıyorum -
1- 1.5 aylık bir erkek kediyi evlat edinmeyi düşünüyorum...cinsi önemli deil..

mutlaka okuyun arkadaslar ıspartadan yavru kedi arıyorum acil -
arkadaslar ıspartadayım ve 2 veteriner bana 2 haftadan beri kedi bulamıyor cins kedi olması önemli değil sadece elimde büyütebileceğim yawru bir kedi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

iran veya himalayan -
100 milyona iran veya himalayan arıyorum istanbulşdayım acele satmak isteyen varsa beni arasın 🔒 Üyelere Özel

iran veya himalayan -
100 milyona iran veya himalayan arıyorum istanbulşdayım acele satmak isteyen varsa beni arasın 🔒 Üyelere Özel

iran yada himalayann..pisiciğii -
ya arkadaşlar yardımcı olucak kimse yok mu bana şu sitede..şöyle ücretsiz yada makulbi fiyata kedisini sıcak bi yuvaya kavuşturmak isteyen biri yok mu..madem ticaret yapılmasın diyenler var..bırakında 200 ytl kediyi daha alırken vereceğimize bu parayı onun masrafları için rahat yaşaması için kullanalım.. sevgilerimle hilal..

3 YAŞINDA SAFKAN YAKIŞIKLI BİR İRAN ERKEK 50 YTL -
yaklaşık 3 yaşında ki beyaz ve gri renkte cam yeşili güzel gözleri olan, safkan iran kedimi vermek istiyorum. İlgilenenlere duyrulur.Tuvalet alışkanlıgı var. Oldukça sakin akıllı ve uyumlu bir kedidir.Yaşının var olması sizi endişelendirmesin,oldukça uyumlu ve hemen bulunduğu ortama ve insanlara alışma gibi bir huyu var.Oldukça evcildir,(kısırlaştırdık)arzu eden var ise mailline fotoğraf yollaya bilirim.

1 YAŞINDA SARIŞIN SAFKAN İRAN 100-50 YTL ARASI -
benim adim nazo henuz 1 yasindayim, sarisinnim tipki bal gibi gozlerimde bal renginde, hadi isteyin beni miiiiyyavvvvv.korkmayin fiyatim cok uygun. isterseniz annem size benim fotografimi yollayacak.

benim adim nazo henuz 1 yasindayim, sarisinnim tipki bal gibi gozlerimde bal renginde, hadi isteyin beni miiiiyyavvvvv.korkmayin fiyatim cok uygun. isterseniz annem size benim fotografimi yollayacak.

acil kedi -
ankaradayiz ve kedi sahibi olmayı cok istiyoruz.siyah erkek ve en fazla 3 aylık olması tercihimiz.

acil kedi -
ankaradayiz ve kedi sahibi olmayı cok istiyoruz.siyah erkek ve en fazla 3 aylık olması tercihimiz.

yine ben bunuda bi okuyuunn -
ilk ilanımda nerede yaşadığımı belitrmemişimm..istanbulda yaşıyorumm...gri renki kedimin adını bulut koyucamm..ben gece benimle uyuyabilecekk..bi miyavvv istiyorumm..sıcacık bi yuva olucak onun için....buradan bulamssam bi pet shoptan ücretli alıcamm ama bundan önce belki bi yuva ayan bi bebk vardır die düşündümm..

yine ben bunuda bi okuyuunn -
ilk ilanımda nerede yaşadığımı belitrmemişimm..istanbulda yaşıyorumm...gri renki kedimin adını bulut koyucamm..ben gece benimle uyuyabilecekk..bi miyavvv istiyorumm..sıcacık bi yuva olucak onun için....buradan bulamssam bi pet shoptan ücretli alıcamm ama bundan önce belki bi yuva ayan bi bebk vardır die düşündümm..