arkadaslar ıspartadayım ve 2 veteriner bana 2 haftadan beri kedi bulamıyor cins kedi olması önemli değil sadece elimde büyütebileceğim yawru bir kedi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
ya arkadaşlar yardımcı olucak kimse yok mu bana şu sitede..şöyle ücretsiz yada makulbi fiyata kedisini sıcak bi yuvaya kavuşturmak isteyen biri yok mu..madem ticaret yapılmasın diyenler var..bırakında 200 ytl kediyi daha alırken vereceğimize bu parayı onun masrafları için rahat yaşaması için kullanalım.. sevgilerimle hilal..
yaklaşık 3 yaşında ki beyaz ve gri renkte cam yeşili güzel gözleri olan, safkan iran kedimi vermek istiyorum. İlgilenenlere duyrulur.Tuvalet alışkanlıgı var. Oldukça sakin akıllı ve uyumlu bir kedidir.Yaşının var olması sizi endişelendirmesin,oldukça uyumlu ve hemen bulunduğu ortama ve insanlara alışma gibi bir huyu var.Oldukça evcildir,(kısırlaştırdık)arzu eden var ise mailline fotoğraf yollaya bilirim.
ilk ilanımda nerede yaşadığımı belitrmemişimm..istanbulda yaşıyorumm...gri renki kedimin adını bulut koyucamm..ben gece benimle uyuyabilecekk..bi miyavvv istiyorumm..sıcacık bi yuva olucak onun için....buradan bulamssam bi pet shoptan ücretli alıcamm ama bundan önce belki bi yuva ayan bi bebk vardır die düşündümm..
ilk ilanımda nerede yaşadığımı belitrmemişimm..istanbulda yaşıyorumm...gri renki kedimin adını bulut koyucamm..ben gece benimle uyuyabilecekk..bi miyavvv istiyorumm..sıcacık bi yuva olucak onun için....buradan bulamssam bi pet shoptan ücretli alıcamm ama bundan önce belki bi yuva ayan bi bebk vardır die düşündümm..
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.