Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
1-1.5 aylık erkek kedi, cinsi önemsiz arıyorum
1- 1.5 aylık bir erkek kediyi evlat edinmeyi düşünüyorum...cinsi önemli deil..
1 aylık kedişin bakımı çok zordur. bebek gibi sürekli geceleri uyanıp ilgilenmeniz gerekir. sürekli yanında olmanız gerekir... ayrıca anne sütünü az emen bi kediş bağışıklık sistemi gelişmediği için ileride pek çok rahatsızlığa çok kolay yakalanır. bence en küçük 2 aylık alın. tabi siz bilirsiniz ama ben de tecrübelerimi paylaşmak ve yardımcı olmak isterim.. kolay gelsin iyi günler :))
1,5 aylık yavru tekirlerimiz var. Yer Göztepede. Şu an evde bakılıyor. Eğer ilgilenirseniz Veterinerin numarasını vericem. Onun müşterisi yavrulara bakan. Umarım bir tanesine hayat verirsiniz. 0216 567 44 25- kliniğin numarası.
sorun şu ki konyada oturuyorum ve çalıştığım için şu aralar şehir dışına çıkmam zor...
selamlar 3 tane yavru kediye bakıyorum 3 aylık oldular herşeye alıştırılmış isterseniz 1 2 ay sonra konyaya merkezinsdeyseniz kedilerden birtanesini yolluyabiliriz
olabilir dostum bayramdan sonra alabilirim..erkek olsun cinsi önemsiz dediğim gibi..konya merkezdeyim...icq vereyim sana..176056739...akşamları online olurum genelde...
yanlış yere mesaj yazmışım icq yok görüşmek istiyorsanız [email protected] mesaj atabilirsiniz msnmi verebilirim eger kedicigi almayı düşünüyorsanız bayramda kedicigi size vermek için konyadan almaya gelebilirler görüşmek üzere iyi günler
BENDE KONYADAYIM VE HANGİ CİNS ARIYORSUNUZ BEN VETERINER OGRENCIYIM VE UYGUN FIYATA SIZE BULABILIRIM HERALDE...KENDINIZE IYI BAKIN..
bende 3 aylık bombay var ve inanılmaz güzel istedigin taktirde sana maille resimlerini yolarım.1 aylık kedi anne sütünden kesilmemiş olacagı için saglıksız olur ideal yas kedide 3 aylıkkken almaktır bunu veterinere sordugun taktirdede sana söyleyecektir
merhaba benım 3 tane 3 aylık erkek kedılerım var onlara yer arıyorum eger ıstersen mail atabılırsın yer ıst leventte suan evde bakıyolar yanlız yerım musaıt degıl gercekten ılgılenırsen [email protected]