Kedi Forumları

Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

safkan iran kedisi arıorum -
safkan erkek beyaz 2-3 aylık iran kedisi istiorum..kedi sahibi olmak istiorum..petshoplar,weterinerler hatta bazı haywan sahipleri inanılmaz fiyatlar söylüolar..ben öğrenciyim we karşılayamıorum..zaten okadar param olsada sanırım satın almam..bu bana göre bişi diil..kedilerine bi yuwa arıyanlar ilgilenirseniz çok teşekkür ederim

safkan erkek beyaz 2-3 aylık iran kedisi istiorum..kedi sahibi olmak istiorum..petshoplar,weterinerler hatta bazı haywan sahipleri inanılmaz fiyatlar söylüolar..ben öğrenciyim we karşılayamıorum..zaten okadar param olsada sanırım satın almam..bu bana göre bişi diil..kedilerine bi yuwa arıyanlar ilgilenirseniz çok teşekkür ederim

byzantines -
icq yok ama 🔒 Üyelere Özel mail atabilirsiniz msn veririm görüşebiliriz kedicigi istiyorsanız bayramda kedicigi size vermek için konyadan gelip alacaklar bu konuda görüşmek üzere iyi günler

icq -
icq yok ama hakan @turkplatform.coma mesaj atıp mailinizi verebilirsiniz msn adresimi veririm görüşürüz ilgileniyorsanız arayın almayı düşünürseniz bayramda kedicigi size vermek için konyadan gelecekler bayrama kadar bu konuyu görüşelim size göre hareket edicez görüşmek umuduyla iyi günler

m erhaba -
gerçekten almayı düşünüyorsanız istanbulda olmanızı dilerdim 3 aylık evde bakılmaya alıştırılmış kedilerim vardı

1 aylık oyuncu Chinchilla yavrusu -
Merhaba
Fazla oyuncu,gri-beyaz renkte,irana benzeyen Chinchilla yavrusu veriyorum.Henüz 1,5 aylık,aşılarına bile daha başlanmadı.400 YTL,fiyat konusunda anlaşılır.

İlgilenenler için mail adresim  🔒 Üyelere Özel
Fotoğraf gönderebilirim.

1 aylık oyuncu Chinchilla yavrusu -
Merhaba
Fazla oyuncu,gri-beyaz renkte,irana benzeyen Chinchilla yavrusu veriyorum.Henüz 1,5 aylık,aşılarına bile daha başlanmadı.400 YTL,fiyat konusunda anlaşılır.

İlgilenenler için mail adresim  🔒 Üyelere Özel
Fotoğraf gönderebilirim.

otoyol da buldum, acilll :(((((((( -
yol kenarında karanlığın içinden dehşet içinde bakan gözlerini gördüm. Yolun kenarında kaldırıma ve yere yapışmıştı. Şokta olduğu kesindi.. Devam ettim, trafik sakinleyince gider , şimdi kalabalıktan şoktadır vs dedim, ama kendimi kandıramadım.. Tekrar geri döndüm ..Aynen duruyordu orada:(( Tüm itirazlar, azarlar, el kol işaretlerine rağmen bir güzel durdum.. Yavaşça yaklaşıp seslenince sürünerek bana geldi.. Kucağıma aldım hiç sesini çıkarmadı:(( Hemen veterinere götürdüm. Çok şükür hiçbirşeyi yokmuş.. Karnını doyurduk .Deli gibi yedi. Kuru mamayı sesinden tanıdı.. Kontrol eden Veteriner, insana bu kadar yakın olması ve kuru mamayı tanıması sebebiyle evden kaçmış yada atılmış olma ihtimali var dedi. kedicik bir kız..çok güzel bir tekir. gayet sağlıklı .7-8 aylık galiba.. Son derece yumuşak ve iyi huylu .. Sokağa bırakılmayacak kadar naif.. Acil olarak yuva veya güvenli olabileceği bir bahçe arıyorum. Şu anda halen veterinerin kafesinde malesef:(( isteyene resim gönderebilirim. 🔒 Üyelere Özel

Chartreux -
Bir adet yavru Chartreux arıyorum, e mail adresim 🔒 Üyelere Özel temasa geçerseniz sevinirim.

Bana bir tane miniş bi kedi veren yokmu:( -
küçük 3-4 aylık kısırlaştırılmış sağlıklı tuvalet eğitimi almış minik bir kedi istiyorum ankarada oturuyorum onun rahat bir ortamda yaşayacağınızdan hiç şüpheniz olmasın tlf numaram:🔒 Üyelere Özel lütfen bi haber verin nooolur:(

küçük 3-4 aylık kısırlaştırılmış sağlıklı tuvalet eğitimi almış minik bir kedi istiyorum ankarada oturuyorum onun rahat bir ortamda yaşayacağınızdan hiç şüpheniz olmasın tlf numaram:🔒 Üyelere Özel lütfen bi haber verin nooolur:(

***1 aydır kedi arıyorum yaaaa:(**** -
merhaba,beyaz uzun tüylü bi kedicik arıyorum cinsinin hiç bir önemi yok kısırlaştırılmış sağlıklı ve tuvalet eğitimi olması benim için yeterli...ayrıcaa minik olursa çok sevinirim 3-4 ay dan büyük olmasın ama:(tlf:🔒 Üyelere Özel bana bu numaradan ulaşabilirsiniz...

merhaba,beyaz uzun tüylü bi kedicik arıyorum cinsinin hiç bir önemi yok kısırlaştırılmış sağlıklı ve tuvalet eğitimi olması benim için yeterli...ayrıcaa minik olursa çok sevinirim 3-4 ay dan büyük olmasın ama:(tlf:🔒 Üyelere Özel bana bu numaradan ulaşabilirsiniz...

okursanız sevinirim -
yaw arkadaslar bu siteye üye olupta hiç ıspartada olan ve bana yawru kedi bulabilecek olan bir arkadas yokmu?

1-1.5 aylık erkek kedi, cinsi önemsiz arıyorum -
1- 1.5 aylık bir erkek kediyi evlat edinmeyi düşünüyorum...cinsi önemli deil..

1-1.5 aylık erkek kedi, cinsi önemsiz arıyorum -
1- 1.5 aylık bir erkek kediyi evlat edinmeyi düşünüyorum...cinsi önemli deil..