Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Iran Kedisi veya Chinchilla Ariyorum ama Bulamiorm =(

Slmlar... Iran kedisi weya chinchilla ariyorum pet shoplar`in talep ettigi yuksek fiyatlari aklim almadigi icin buraya basvurmayi uygun gordum...Ona karsi sorumluluk hissedebilecegim ve bana arkadas olacak bi kedi istiyorum.Ama dedigim sekilde bi turlu sahip olamiyorum.Forumdan yardimci olabilicek arkadaslarimiz warsa cok mutlu olucam.Kedicigin ilgiye we sevgiye doyacagindan emin olabilirsiniz:)Yardimci olabilicek arkadaslar messenger adresimden ulasirlarsa mutlu olurum. msn:[email protected] Simdiden tesekkurler =)

img

cocostar

19 yıl 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam elimde 3 tane yavru kedim var birisi safkan iran olup sarı siyah beyaz renktedir diğer ikisi iran himalayn cinsinde olup birisi sihay üsütne hafif beyazlıklı siyah hakım diğeri ise gene sarı siyah beyaz renktedir şu andad bebkler 50 günlükler mama iye biliyor ve yeni tuvalet alışkanlığı kazanıyorlar ücretli verilecektir yavrular

img

cinskedi

18 yıl 6 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elimde yavru chincilla var.Sorunsuz sağlık garantili sevimli suratlı bal rengi 2 bucuk aylık. Ama madem fiyatları pahalı buldunuz almamanızı öneririm çünkü sorun yaşamak istemiyorsanız ve canlı alıyorsunuz fiyatını düşünmeyin. İrtibat tel : 0536 831 64 08

img

eceunutmaz

18 yıl 5 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim iran kedim var saglık problemleri yünden vermek zorundayız nerde ikamet ediyorsunuz 1.5 yasında beyaz

img

sütoğlan

18 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elinde yavru iran kedisi olanlar varsa ve ücretsiz vermek isteyenler varsa bende onu alabilirim ben ankaradayım bana [email protected] maili adresimden ulaşırsınız

img

ugurbeckham

18 yıl 4 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ