Yavru bir chincilla iran arıyorum,benimkisi geçici bir heves değil,sanırım aramaya başlayalı 6 ay kadar oldu,bir türlü olmadı:)Bazısı Ankara dışına vermek istemedi bazısı ben aradığımda çoktan sahiplendirmişti:)Çok fazla bir ücret ödeyemem ama doğum vs nin de belli bir masrafı olduğunun bilincindeyim.Yardımcı olursanız sevinirim.
--------------------------------------------------------------------------------
balkonumuzda yavrulayan bahçe kedimizin yavrularına yuva arıyoruz. malesef biri düştü ve sakat kaldı şimdiden. aldığımız tedbirlere rağmen tüm cambazlıklarını annelerinden almışlar. ama daha çok küçük oldukları için denge yok tabii.dört sağlıklı topaç gibi yavru ve bir de kulak üstü düştüğü için denge problemi yaşayan yavru var. itinayla evde bakılır ve tedavisi sürerse baya düzelirmiş. şimdilik biz herşeyi yapıyoruz onun için. evde kedilerim var ben hamileyim daha fazla kedi alamam zaten benimkiler için çok savaştım etrafla yeni almama asla izin vermezler bebek yüzünden yoksa ben hasta olana bakardım... neyse yavrular çok güseell. resimleri için 🔒 Üyelere Özel ulaşım için 🔒 Üyelere Özel biz göztepede oturuyoruz... tabi kedişler de.
merhaba
istanbulda yaşıyorum ve dişi yavru iran kedisi arıyorum. kedisi hakkında ticari amaçlar gütmeyen kişiler varsa eğer sevinirim ve kendisine prensesler gibi bakacağımdan emin olabilirsiniz:) rengi falan çok önemli değil.. sadece ücretsiz olsun dişi olsun yavru olsun. eğer minik yavrusuna sıcak bir yuva arayan varsa 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz..
2 aylık , tuvalet alışkanlığı olan aşısı tam yavru kedime işim nedeniyle yeterince ilgilenemiyorum. Ona iyi bakabilecek bir kedisevere bedelsiz vermek istiyorum.Siyah-beyaz karma renkli, dişi ve yeşil gözlü yavrucak için ulaşabileceğiniz telefon ,🔒 Üyelere Özel
2 aylık , tuvalet alışkanlığı olan aşısı tam yavru kedime işim nedeniyle yeterince ilgilenemiyorum. Ona iyi bakabilecek bir kedisevere bedelsiz vermek istiyorum.Siyah-beyaz karma renkli, dişi ve yeşil gözlü yavrucak için ulaşabileceğiniz telefon ,🔒 Üyelere Özel
istanbuldan uzağa gönderemiyoruz ister renkli kedi ister beyaz van kedisi van kedileri ücretlidir renkli kediler ücretsiz gribeyaz siyah beya ve bemmeyaz van kedileri hepside kardeş bazen van kedileri renkli kedi doğurabiliyor onlarda van kedisi ama renkli olduğu için veteriner kırma diyor isteyen olursa arasın yada msn yassın beklerim saretiraş🔒 Üyelere Özel msn 🔒 Üyelere Özel
istanbuldan uzağa gönderemiyoruz ister renkli kedi ister beyaz van kedisi van kedileri ücretlidir renkli kediler ücretsiz gribeyaz siyah beya ve bemmeyaz van kedileri hepside kardeş bazen van kedileri renkli kedi doğurabiliyor onlarda van kedisi ama renkli olduğu için veteriner kırma diyor isteyen olursa arasın yada msn yassın beklerim saretiraş🔒 Üyelere Özel msn 🔒 Üyelere Özel
Antalya Side de oturuyoruz. Ben Tasarım firması sahibiyim. Eşim çalışmıyor. İran kedisi sahibi olup ona analık ve babalık yapmak istiyoruz. Yavrunuzun iyi bakılacağınızdan şüpheniz olmasın.
Mümkünse ücretsiz yavru arıyoruz. Ücretsiz bulamazsak satın almak istiyoruz. Vermek veya satmak isteyen arkadaşların (satmak isteyenlerin fotoğraf ve fiyat belirterek) 🔒 Üyelere Özel adresine mail atmalarını rica ederim.
İlgilenen herkes için teşekkürler.
Antalya Side de oturuyoruz. Ben Tasarım firması sahibiyim. Eşim çalışmıyor. İran kedisi sahibi olup ona analık ve babalık yapmak istiyoruz. Yavrunuzun iyi bakılacağınızdan şüpheniz olmasın.
Mümkünse ücretsiz yavru arıyoruz. Ücretsiz bulamazsak satın almak istiyoruz. Vermek veya satmak isteyen arkadaşların (satmak isteyenlerin fotoğraf ve fiyat belirterek) 🔒 Üyelere Özel adresine mail atmalarını rica ederim.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.