Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Van kedisi dişi ve ücretsiz yavru kedi veren var mıı?

ya lütfen köpek istedim apartmanda beslenmez diye olmuyo yavru kedi veren var mıııııııııııııııııııı???????varsa lütfen cvp yazsınnnn...........

Merhaba bundan yaklaşık 20 gün kadar önce evimizin kapısında köpeklerin ağzından topladığımız 2 yavru kediye bakıyoruz. İkisi de birbirinden tatlılar. Veterinerin dediğine göre 1,5 aylıklarmış. Bizim bakamama nedenimiz evimizdeki asabi yaşlı kedimiz. Bebekler geldiğinden beri yemeden içmeden kesildi, çok sinirli oldu. Çok yaşlı olduğundan endişelendik. Bebeklerin bugünkü fotoğrafları için bir mail atmanız yeterli: [email protected] İç ve dış parazit tedavileri yapıldı. Gayet sağlıklılar. İkisi de erkek. Siyah-beyaz olan çok cana yakın. insanlara yanaşmayı çok seviyor. Siyah olan biraz daha uzak duruyor ama yabani değil, yalnızca kucakta uyumayı falan pek sevmiyor. Umarım dilediğiniz bir kedi alır, uzun süre mutlu bir dostluk sürersiniz. Sevgiler,

img

obeah

17 yıl 9 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba. Hnagi şehirde oturuyorsunuz? Ve van kedisi olması şart mı? bakın youtube adresini veriyorum. Bu şirin bebeklerden birini veya ikisini verebilirim. Ankara http://www.youtube.com/watch?v=yUUsq0RbOCE

merhaba arkadaşın van kedisi var ama renkli dişi kuyruk ve başında siyahlık var gerisi beyaz çok uzun tüylü 3 aylık tam kucak kedisi tuvalet eyitimi tam gözleri bal iyi gözlü ama bambayaz deyil kardeşi bvar oda gri beyaz oda çok güzel yanlız o erkek yüzü çinçillaya banziyor çok uzun tüylüler annesinin kuyruğu sincap gibi hepsi öyle yavrularınında:) düşünürdseniz bu numayayı arayın istanbuldalar 0212 655 52 18 sevim hanım

img

saretiras

18 yıl 2 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer vermeyi düşünüyorsanız Alanya`da oturuyorum msn adresim: [email protected]

bende bir tane 2 aylık ankara kedisi var vermek istediğim. dişidir hanımefendi. istanbul erenköyde oturuyorum. numaram 0 555 851 94 19 msn im [email protected] saygılarımla

img

canvemishik

18 yıl 3 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

06hayvansever06 Videoyu izledim 2kiside çoo..k şeker kediler ama siz Ankara`da ben ise Alanya`da oturuyorum maalesef..........