Satılık Akvaryum Malzemeleri

değerli akvaryum sevenler lütfen cevap yazın
mrb arkadaşlar bnm ev durumuna göre 65X35X29 luk bi akvaryumum var canlı doğuranlardan moli lapistes falan besledim ama sıkıldım artık lütfen yardımcı olun biliyorum fazla büyük bi akvaryum değil ama yardım edin farklı ne beslememi önerirsiniz ve önerdiğiniz balığın ortamı nasıl olmalı örn:lapistes bol bitkili akvaryumu sever önerdikleriniz hakkında bilgi lütfeennn

slm alkannazmi, sen hem hayvanseverim diyosun ,hemde meleklere ilgin var diye yawru canlı doğuranları yesin senin söylediğin şekliyle "erkan ama bn yaşıyolar diye duydum acayip ilgim var bu hayvanlara yavruları boşverde öbür büyükleri yerlermi acaba " ne demek oluyo bu?sen bence balık falan besleme niye dersen; herkes yawru alıp büyütmeye çalışır sense 2 tane melek alıp besliycem  diye yawruları katlediyosun.bide buradaki deneyimli bilgili insanları dinlemiyorsun.arkadaş sana yawruları yer diyo ama sen yawruları boşver diyosun.O ZAMAN SANA TAVSİYEM SENDE BU BALIK İŞİNİ BOŞVER,BESLEME BALIK FALAN.

arkadaşım ne demek bırak ya yavruları canlı canlı bu hayvanlarımı vericem saçmalama lütfen emin ol snden daha fazla hayvanseverim bn burdaki herkezin yazdıklarına saygı duyuyorum yorumları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ettim zaten herkeze bir kez daha teşekkürler ama sn hariç serev!!!

BENDEN DAHA FAZLA HAYVANSEVER OLDUĞUNA NASIL KARAR VERDİN?BENİ TANIYORMUSUN Kİ BU KARARI VERDİN.....NEYSE SENİNLE POLİMİĞE GİRMEYE GEREK YOK!BEN SADECE FİKRİMİ SÖYLEDİM.ZATEN İNSANLARI SEVMEYEN HAYVANLARI HİÇ SEVEMEZ.HERKESE SAYGI GÖSTERMEYİ ÖĞREN ONDAN SONRA KONUŞ.HERKESİN SÖYLEDİĞİNİ SEVMEK ZORUNDA OLMAYABİLİRSİN AMA HERZAMAN SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDASIN EĞER BU FORUMDA OLMAK VE BURDA İNSANLARLA BİŞEYLER PAYLAŞMAK İSTİYORSAN.SAKIN BİRDAHA BENİM HAYVANSEVER OLUP OLMADIĞIM KONUSUNDA YADA AZLIK ÇOKLUK KAVRAMI HAKKINDA YORUM YAPMA SANA TAVSİYEM.HERKESİN SEVDİĞİ KENDİNE!!!!!

alkannazmi yavruları yedirip yedirmemek senin elinde..65 litre brüt bi akvaryumun var ...istediğini ve beyendiğini al.az al ki o yerde yaşasın bence türüne kendin karar ver senin evinde yüzecekler..kararverdikden sonra sor ... nası yapiim diye..

serev kardeş insanların fikrine saygı duymaktan bahsediyorsun hemde adama sen balık falan besleme diyosunnn..... hayvanseverlik farklı kavramlar içerir kimi öldürmeyi sever kimi daha büyüklerine yem etmeyi kimide pişirip yemeyi sonuçta hayvan sevgisi budur ama değişik yönleri var tabi bu sevginin ..ben sırf balık seviyorum diye mezgit , istavrip çinokop tutmiyimmi demizden..onları pişirmiyimmi....akvaryum balıklarının canı canda onlarınki patlıcan mıı... sonra dünyadaki tek özen ve ihtimam gösterilmesi gereken canlı balıkmıdırrrr.. Ama bi tek sana kızmadım tabi formu okurken... bu alkanaklanmazlı neden ayrımcılık yapıyosun iyi yorum yapanlar iyi insanda kötü yorum yapanlar kötü insanmı.... MADEM Kİ SEN SEREV İN YORUMU İÇİN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM AMA SANA DEĞİLL DEDİNN... BENDE SENİN TEŞEKKÜRÜNÜ KABUL ETMİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM KARDEŞİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ................... bak bu kadar millet senin için seferber olmuş zaman harcayıp gözlerini yoruyolarr sende birden istemediklerini dışlıyorsunnnnn çokkkkkkkkkkkkkkkkk ayıppppppppppppppppp çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..........

doğru veya yanlış bn profesyönellerden yorum aldım gidipte serev in bnm için yaptığı yorum ları tartışamam teşşkkürümü kabul etmezsin saygı duyarım o senin fikrin düşüncen neyse kendinize iyi bakın saygılar ha bu arada yavruları ayırdım ve lapisteslerle melek bakıyorum hepsi süperler gayette hayatlarından memnunlar....

şimdi muhterem kardeşim burada sen yardım isteyen tarafsın serevde kendi tarzında yardımcı olmaya çalışan can sıkıntısı çeken bir kardeşimiz.. kendi elinden gelebilecek kadar jkendi yorumu ile yardımcı olmaya çalışmış ... bu yüzden bende tepki göstermek zorunda hisssettim kendimiii... yoksa serevi ne tanırım ne bişe ederim her neysee her türlü yoruma açık olmalısınızzz...bu iyiide olabilir kötüde olabilir... sonuçta saygı duyulması gerekir diye düşünüyrum neyse sizde zaten öyle yapıyorsunuz... hade sağlıcakla kalın

Yanıtlamak için giriş yapın