Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Resim ekleme sorunsalı ve yöntemi - 2.sayfa

olay karışık arkadaşlar amabu işi çözdüm!!

1. www.photobucket.com sitesine üye oluyorsunuz. burda size resimlerinizi internette saklamak için bir alan veriyorlar. bu resimleri de artık napacaklar bilmiyorum . buraya resim ekleyebilmek için bir url adresinin olması lazım. yani kendi bilgisayarınızdan resim eklemek mümkün değil. o resim önce internete ordan buraya gelecek...

2. istediğiniz resmi photobucket'ta albümümünüze ekliyorsunuz. aşağıda zaten bu resmin url adresi budur diyecek.

3 sonra buraya cevap yaz dediğinizde HTML editörü yükle diyeceksiniz ve resim ekle olana kısma basacaksınız. (hani şu dağlı güneş gibi simgesi olan) ordan da url bildir dediği yere photobucket'ta kopyaladığınız url adresini yazacaksınız. ok diyeceksiz. hadi şimdi çıkmasın bakalım da görelim.

deneme kapluşu:))

img

momo

20 yıl 2 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

biliyorum ama akıntıya asla kürek çekmem. geçici bir çözüm kalıcı olmadığı sürece gereklidir düşüncesindeyim, yoksa tabi ki leğende kaplumbağa beslemek ne demek???!!! ben de çok kızıyorum. amerikada ama milletin çocuk havuzları içinde evlerinde kaplumbağa baktıklarını düşünürsek (ki gayet iyi bir fikir devasa alan) leğende akvaryum alana kadar bakma fikrimin fena olmadığını kabul et hadi 

img

momo

ÖZEL MESAJ

ya sen ne desemde anlamayacaksın fener48!!! sanki küçücük minnacık bi akvaryum alsam onlara bi faydası olcak mı hayır ve bende şuan alamayacaımı belirtip ondan yardım istio... leğende bakmak kesinlikle iyi bişi deil, eer ööle olsaydı akvaryuma ne gerek wardı ama bi süreliine idare etmeye çalışıorum ve o da bana gerekli açıklamaları sunuo... kaç yaşındasın nesin ne deilsin hiç bilmiorum, tek bildiim insanları anlamadıın... çalışıo olsaydım, yani elime para geçseydi senin bu saçmalıklarına hiç fırsat vermeden, ilk işimde onlar için en iyi olanı yapardım.... ltfn konuyu saptırma!!!

img

black_rose

19 yıl 11 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bu başlık kapanmıştır!

img

momo

ÖZEL MESAJ

Selam arkadaşlar. ben yeni üyelerden biriyim. şimdi bu başlık altındakileri okudum. yazanların başlıkla hiçbir ilgisi yok yani tamamen ikinizin net fight ı (benim tabirimle internet kavgası oluyor)haline gelmiş. Lütfen birbirimize karşı hoşgörülü ve anlayışlı olalım. Çünkü biz buraya birtakım şeyleri paylaşmak için üye olup birşeyler yazıyoruz. herkese selamlar...

img

blue_pacific

19 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mesajlar 5 ay öncesine ait ve ayrıca asıl tartışma yapanların yazıları silinmiş. yani şu anki yazılarda kişiler kendi kendilerine konuşuyormuş gibi görünüyor. eski mesajları hortlatmayalım.

img

beppomomo

19 yıl 9 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tarih bölümünü gözüme soktuğun için teşekkür ederim MOMO kardeş. yeni üyelerden biriyim dedim biraz anlayışla karşılasan iyi olurdu çünkü sitenin detaylarını yeni keşfediyorum o tarih bölümü gözümden kaçmış işte. bir de şu konuyu hortlattıysam özür dilerim...

img

blue_pacific

19 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Link Ekleme Sorunsalı 

img

beppomomo

19 yıl 9 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

image

bu benim kapluş adı donatello idi ama bu internetteki bilgiler ışıgında bu kapluş kız artık yeni isim bulmam gerekecek.

Bence hemen acele etme tırnaklar "ben kızım" diyorsa da kuyruk "durun bakalım hemen acele etmeyin" diye fısıldıyor.Charles Darwinin kaplumbağası Harry`nin 130 yıl sonra 1960 da Harriet olduğunu unutmayalım derim. Harriet ilk 130 yıl erkek sanılmış son 40 yılda dişi olduğu anlaşılmış.Harriet 1830-2006 yılları arasında 175 yıl yaşadıktan sonra 2006 haziranında öldü.

img

frozen

19 yıl 4 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ya demek öyle o zaman ben hem kız ismi olan hem erkek ismi olan bir isim takim. mesela; Deniz evet bence güzel bir isim artik onun adi Deniz