Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Resim ekleme sorunsalı ve yöntemi
olay karışık arkadaşlar amabu işi çözdüm!!
1. www.photobucket.com sitesine üye oluyorsunuz. burda size resimlerinizi internette saklamak için bir alan veriyorlar. bu resimleri de artık napacaklar bilmiyorum . buraya resim ekleyebilmek için bir url adresinin olması lazım. yani kendi bilgisayarınızdan resim eklemek mümkün değil. o resim önce internete ordan buraya gelecek...
2. istediğiniz resmi photobucket'ta albümümünüze ekliyorsunuz. aşağıda zaten bu resmin url adresi budur diyecek.
3 sonra buraya cevap yaz dediğinizde HTML editörü yükle diyeceksiniz ve resim ekle olana kısma basacaksınız. (hani şu dağlı güneş gibi simgesi olan) ordan da url bildir dediği yere photobucket'ta kopyaladığınız url adresini yazacaksınız. ok diyeceksiz. hadi şimdi çıkmasın bakalım da görelim.
eyooooo! yukarıdaki kapluş benimki değil ama olsun...
ya hadi şu photobucket.com sitesine üye olsanıza. siteye resimlerinizi ekleyin sonra html editörü sizden url istediğinde photobucket.com sitesinde kendi albümünüzden bakıyorsunuz altında yazıyor. kopyala yapıştır. süper bişey. resim bulsam eklicem bissürü. daha çıkmadı ama. bizimki eski usul negatifli megatifli.
açılmamış:(
sadece photobucket olması gerekmez ben http://www.imageshack.us/ kullanıorum aynı olay burda da war dilediiniz resmi ekleyin ve net de yayınn ;)
photobucket dolunca bir de diğerine bakarız:)tşk.
sen pcmin çok super olduunu falan mı sanıosun bea... ki kaç yıllık eski bişi... bilip bilmeden konuşmayı ööretememişler sana... insanların durumunu bilmeden konuşuosun, ben yardım için geldim ve tşkr ederim ki bilmediim bi ton şeyi öörendim tabi aynı zamanda aşaalandmda... bunu haketiyorum ama bi insanın da sabretme şeysi wardır...
black_rose, forumda bir takım yanlış anlaşılmalar oldu anlaşılan. bu forumda aşağılanma olmaz, sitem olur. bizler o kapluşların ne kadar işkence çektiklerini bildiğimiz için kızıyoruz sadece. bundan böyle senin de bilgileneceğine ve forumumuza katılacağına inanıyoruz. momo
dediklerini gayet iyi anlıorum ve sizin söylediklerinizi okuyunca da ben de anlamaya başladım galiba ama ben senin söylediklerinden etkilenmiorum, sen çok düzgün bi tavırla söylüosun söyleyceklerini, ama o birazcık aşağılama durumunda söylüo... keşke bu forumu daha önce farketseydim de onların canını yakmasaydım, acılarını kçüe indirseydim, ama oldu ve bu acıdan onlarla beraber kurtulucağıma da eminim... tabi sizlerin yardımıyla...
sen şimdi bana çamur mu atıyon???