Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Resim ekleme sorunsalı ve yöntemi - 3.sayfa
olay karışık arkadaşlar amabu işi çözdüm!!
1. www.photobucket.com sitesine üye oluyorsunuz. burda size resimlerinizi internette saklamak için bir alan veriyorlar. bu resimleri de artık napacaklar bilmiyorum . buraya resim ekleyebilmek için bir url adresinin olması lazım. yani kendi bilgisayarınızdan resim eklemek mümkün değil. o resim önce internete ordan buraya gelecek...
2. istediğiniz resmi photobucket'ta albümümünüze ekliyorsunuz. aşağıda zaten bu resmin url adresi budur diyecek.
3 sonra buraya cevap yaz dediğinizde HTML editörü yükle diyeceksiniz ve resim ekle olana kısma basacaksınız. (hani şu dağlı güneş gibi simgesi olan) ordan da url bildir dediği yere photobucket'ta kopyaladığınız url adresini yazacaksınız. ok diyeceksiz. hadi şimdi çıkmasın bakalım da görelim.
Video çok güzel, bir yandan da seslendirme gibi olmuş konuşmalarınız.
benim akvaryumum büyükmü küçükmü bilmem ama filtre yetior [email protected] u ekleyin tartışalım bu konuyla ilgili yada cevap yazın
arkadaşlar akvaryumla ilgili görüşleriniz için cevap yazınız
ISITICI GEREKLİMİ ODANIN SU-ICAKLIĞI 25 DERECE ISITICIM VARDI CAMI PATLADI BİDAHADA ALMADIM CEVAP YAZINIZ FORUMA YENİ KATILDIM BEN er_dem
er_dem, Kuru bölge biraz daha geniş olabilir. Isıtıcıyı göremedim, var mı? ---------------- ----------------- --------------- Bunun yanında yukarıdaki yazılar biraz tuhaf olmuş çünkü daha önce arada başka mesajlar vardı. Ancak onlar silinince sanki Black_rose ile ben kavga ediyormuşum gibi bir hal almış, oysa o tartışma başka bir üye ile idi, ben de sakinleştirmeye çalışıyordum:)
@ er_dem
İsterseniz oda sıcaklığınız 50 °C olsun, yine de ISITICI GEREKLİDİR !!!!
yaa peki imageshack.us sitesine girince resime host it diyince hangi kodu yapıştırcam
http://i230.photobucket.com/albums/ee320/pembe_95/tb7.jpg
ya sıcak olan evdee ısıtıcıya gerek yok ev eğer kuzeye bakıyorsa ve soguksa al ama güneye bakıyorsa ve kışın bile ev 25 in altına inmiyosa gerek yok zaten forumda inceleyin kaç kişi ısıtıcı patlaması yüzünden kapluşunu kaybetti hee soleyin camı patlıyo yan yatırınca genelde veya kaplumbağa oynarken kırılıo yani evin souksa al sıcaksagerk yok ev 50 c olsun gine al diyosun iyi ozaman adam çöle akvaryum kursun bide ısıtıcı koysun bu mu mantık...