Kedime Eş Arıyorum

Britişh kızımıza eş arıyoruz.

Aşıları tam,safkan beyaz britişh kızımıza eş arıyoruz.Anadolu yakası tercihimizdir

Merhaba ben de Brithish Shorthair cinsi oğlum için eş bakıyorum. Nasıl iletişime geçebilirim sizinle?

Merhaba atasehirdeyiz, scottish fold asilari tam oglumuza es ariyoruz. Nasil iletisime gecebiliriz?

Hinan yazdı :

Aşıları tam,safkan beyaz britişh kızımıza eş arıyoruz.Anadolu yakası tercihimizdir

Hinan yazdı :

Merhaba bizde Scottish cinsi oglumuz icin es ariyoruz. Ilgilenir misiniz?

Merhabalar,

Aşıları tam 1 yaşında scottish Fold Oğlum Oscar'a eş arıyorum. İlgilenirseniz memnun oluruz. Saygılar.

Hinan yazdı :

Merhaba, Scottish fold oglumuz icin kizinizi evimizde misafir edebiliriz ilgilenirseniz☺

iyi akşamlar , 1.5 yaşında scottish fold oğlumuza acil eş arıyorum Maltepe deyim ....🔒 Üyelere Özel

Hinan yazdı :

scotttishfold point oğluma eş arıyorum bende ulaşmk isterseniz 🔒 Üyelere Özel

merhabalar sevgi arsızı, uysal , yakışıklı, krem renkli scottish fold oğluma eş arıyoruz. kadıköydeyiz. henüz eş bulmadıysanız iletişime geçmeyi çok isterim.  

iyi günler 

Hinan yazdı :

merhaba safkan aşıları tam hiç çifleşmemiiş 1 yaşında oğlum var scottish fold oğlum var ist kartalda yım nasıl görüşebiliriz veya mümkünmüdür teşekkürler

Yanıtlamak için giriş yapın