Kedime Eş Arıyorum
Aşıları tam,safkan beyaz britişh kızımıza eş arıyoruz.Anadolu yakası tercihimizdir
merhaba ,scottish fold 2 yaşında güzel kızımız rüya için eş arıyoruz. İstanbul ataşehirde yaşıyoruz. 🔒 Üyelere Özel
Merhaba ben de Brithish Shorthair cinsi oğlum için eş bakıyorum. Nasıl iletişime geçebilirim sizinle?
Merhaba 1 buçuk yaşında scottish fold oğlum var kızınıza talibiz
Aşıları tam,safkan beyaz britişh kızımıza eş arıyoruz.Anadolu yakası tercihimizdir
Merhaba bizde talibizzzz oğlumuz 1 yaşında scoottis dragostayız çok acılllll
Merhaba benim de aşıları tam güzel bir scottish oğlum var eş bulmadıysanızz görüşebiliriz 🔒 Üyelere Özel
Merhaba sc.fold oğlum var.Eş arıyoruz-Ataşehir:)
Merhaba eş buldunuzmu
Merhabalar,
Aşıları tam 1 yaşında scottish Fold Oğlum Oscar'a eş arıyorum. İlgilenirseniz memnun oluruz. Saygılar.
merhaba bende istanbul anadolu yakası ataşehirde oturuyorum oğlumun ilk kızgınlık dönemi lilac rengi zaten suan kızgınlık donemınde tüm aşıları tam fotoğraflarını atmamı ıstersenız numaram 🔒 Üyelere Özel
Scotish fold erkek kedim toraman.eleş arıyoruz ilanınızı gördük ümraniyedeyiz.🔒 Üyelere Özel
merhba British Shorthair siyah sarı gözlü kedimi beyaz mavi gözlü Fold cinsi bir kediyle çifleştirmek istiyorum yer istanbul kadıkoy tel : 🔒 Üyelere Özel
Merhabalar,
Aşıları tam 1 yaşında scottish Fold Oğlum Oscar'a eş arıyorum. İlgilenirseniz memnun oluruz. Saygılar.
1 yasında dişi British Shorthair Siyah sarı gözlu kedimi Beyaz renklı mavı gözlu fold erkekle cifleştirmek istiyorum.
yer istanbul kadiköy istanbulda olanlar iletişime geçsin lutfen. tel : 🔒 Üyelere Özel
merhaba safkan aşıları tam hiç çifleşmemiiş 1 yaşında oğlum var scottish fold oğlum var ist kartalda yım nasıl görüşebiliriz veya mümkünmüdür teşekkürler