Ücretsiz Köpek Verenler

Oğluma acil yuva arıyorum! Golden

mecbur kaldığım için vermek zorundayım biran önce ona iyi bakabilecek yuva arıyorum:( oğlum 7 aylık söz dinliyor herşeyden anlıyor.

Köpeğinizi sahiplenmek istiyorumda fotoğrafını gösterebilirmisiniz ? 

nerede oturuyorsunuz ? 

oglumicin yazdı :

mecbur kaldığım için vermek zorundayım biran önce ona iyi bakabilecek yuva arıyorum:( oğlum 7 aylık söz dinliyor herşeyden anlıyor.

ben  oglunuza bakarım sahıplenırımmm evımde benımle yasar benım yanımdakı yatakda yatarrr kendım yasıyorummm ankaradayımmm kımlıgınııı herseyınıııde yaptrıırımmm meclısde calısyorum eger gercekden vermekk ısdersenızz ıtıbat numarammm 🔒 Üyelere Özel

Merhaba uzun zamandır golden bı kopek arıyordum irtibata gecersek sevınırım :(

oglumicin yazdı :

🔒 Üyelere Özel mail adresim veya numaranızı verirseniz görüşebiliriz.

saLLaqitSin yazdı :

Merhaba uzun zamandır golden bı kopek arıyordum irtibata gecersek sevınırım :(

oglumicin yazdı :

kendisinin kimliği falan var ama ben istanbulda verebilecğim bir sahip arıyorum :(

çok teşekkür ederim ilginiz için

yasincim yazdı :

ben  oglunuza bakarım sahıplenırımmm evımde benımle yasar benım yanımdakı yatakda yatarrr kendım yasıyorummm ankaradayımmm kımlıgınııı herseyınıııde yaptrıırımmm meclısde calısyorum eger gercekden vermekk ısdersenızz ıtıbat numarammm 🔒 Üyelere Özel

istanbul büyükçekmece

sadik_kaya yazdı :

nerede oturuyorsunuz ? 

sanırım burda fotoğraf koyamıyorum fakat bu siteden de fotoğrafına bakabilirisiniz 🔒 Üyelere Özel

OzgunAtik yazdı :

Köpeğinizi sahiplenmek istiyorumda fotoğrafını gösterebilirmisiniz ? 

Yanıtlamak için giriş yapın