Ücretsiz Köpek Verenler
mecbur kaldığım için vermek zorundayım biran önce ona iyi bakabilecek yuva arıyorum:( oğlum 7 aylık söz dinliyor herşeyden anlıyor.
Köpeğinizi sahiplenmek istiyorumda fotoğrafını gösterebilirmisiniz ?
nerede oturuyorsunuz ?
mecbur kaldığım için vermek zorundayım biran önce ona iyi bakabilecek yuva arıyorum:( oğlum 7 aylık söz dinliyor herşeyden anlıyor.
ben oglunuza bakarım sahıplenırımmm evımde benımle yasar benım yanımdakı yatakda yatarrr kendım yasıyorummm ankaradayımmm kımlıgınııı herseyınıııde yaptrıırımmm meclısde calısyorum eger gercekden vermekk ısdersenızz ıtıbat numarammm 🔒 Üyelere Özel
Merhaba uzun zamandır golden bı kopek arıyordum irtibata gecersek sevınırım :(
🔒 Üyelere Özel mail adresim veya numaranızı verirseniz görüşebiliriz.
Merhaba uzun zamandır golden bı kopek arıyordum irtibata gecersek sevınırım :(
kendisinin kimliği falan var ama ben istanbulda verebilecğim bir sahip arıyorum :(
çok teşekkür ederim ilginiz için
ben oglunuza bakarım sahıplenırımmm evımde benımle yasar benım yanımdakı yatakda yatarrr kendım yasıyorummm ankaradayımmm kımlıgınııı herseyınıııde yaptrıırımmm meclısde calısyorum eger gercekden vermekk ısdersenızz ıtıbat numarammm 🔒 Üyelere Özel
istanbul büyükçekmece
nerede oturuyorsunuz ?
sanırım burda fotoğraf koyamıyorum fakat bu siteden de fotoğrafına bakabilirisiniz 🔒 Üyelere Özel
Köpeğinizi sahiplenmek istiyorumda fotoğrafını gösterebilirmisiniz ?