Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
Oğluma acil yuva arıyorum! Golden - 2.sayfa
mecbur kaldığım için vermek zorundayım biran önce ona iyi bakabilecek yuva arıyorum:( oğlum 7 aylık söz dinliyor herşeyden anlıyor.
merhaba ben azime.1 yaşında kızım var ve köpekleri çok seviyor.ona oyun arkadaşı olabilecek bir golden arıyorum.istanbulda oturuyorum ve evimizde bakıcaz.geri dönerseniz çok mutlu olurum.0530 883 50 57
kendisinin kimliği falan var ama ben istanbulda verebilecğim bir sahip arıyorum :(
çok teşekkür ederim ilginiz için
ben oglunuza bakarım sahıplenırımmm evımde benımle yasar benım yanımdakı yatakda yatarrr kendım yasıyorummm ankaradayımmm kımlıgınııı herseyınıııde yaptrıırımmm meclısde calısyorum eger gercekden vermekk ısdersenızz ıtıbat numarammm 05424799578
mecbur kaldığım için vermek zorundayım biran önce ona iyi bakabilecek yuva arıyorum:( oğlum 7 aylık söz dinliyor herşeyden anlıyor.
İstanbul Esenlerde Oturuyorum Ona Iyı Çok İyi Bakabılırız Evimizde 05317096294 Düşünürseniz Ulasın Lütfen. İyi Günler
Köpeğinize sahiplenmek istiyorum istanbul ümraniyede oturuyorum gerçekten çok arıyorum bir köpek ve köpeğe çok iyi bakabilirim evde dükkanda terasımda heryer uygun bakabilmem için geri dönerseniz sevinirim
merhaba ben yavru golden istiyorum. istanbuldayım size ulaşabilecegim bir numara bırakırsanız sevinirim.
merhaba yavrunuzu sahıplenmek ıstıyorum ıst*fatıhte oturuyorum bahcelı evde beslemeyuı dusunuyorum ...hıc bır zaman bırakılıp yada satılmayacagından emın olabılırsınız gelıp gorebılırsınızde evımıde yavruyuda.
531-226-96-53
Merhaba , İstanbul - Bağcılar'da oturuyorum , evimizin baya büyük bi bahçesi var ..
Ben alabilirim , Buradan bana ulaşabilirsiniz ; http://facebook.com/enqincyln
ben alabilirim vandayım