Kanatlı Kümes Hayvanları

çiftliğimden sayfalar;

can kardeşim, selamlar. senden uygun olursa ve elinde de varsa altın sülün yavrusu almak isterim ama şu an hemen lazım değil Bence herşeyin bi bedeli olmalı çün kü sen de bu canlıarın gözüne bakıyosun düşündüğün bi fiyat var mı 2 adet alabilirim uzun hasan amcaya da babam dan selam söylersen sevinirim toptancı halden dersen eminim çıkarır saygılar..

HALİT KARDEŞLER SELAMLAR; ÖNCELİKLE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İLGİN İÇİN İNAN ŞUAN ELİMDE SADECE 3 ADET VAR O NEDENLE SATIŞ AŞAMASINDA DEĞİLİM ŞUAN VE SÜLÜNLERİN YUMURTLAMA DÖNEMİ BİTTİ. LÜTFEN KUSURUMA BAKMAYIN SÜLÜNLERİMİ ALLAH NASİP EDERSE ÖNCE BÜYÜTMEK ARDINDAN DA İÇİME SİNEREK ÖNÜMÜZDEKİ YAZ DÖNEMİ SATIŞ İÇİN DÜŞÜNÜYORUM. TAVUKLARINKİ İSE İNŞALLAH EYLÜL-EKİM DÖNEMİNDE. TEKRAR ÖZÜR DİLERİM İSTEĞİNİ YERİNE GETİREMEDİĞİM İÇİN. BU İLK DÖNEMDİ ÖNÜMÜZDEKİ ÜREME DÖNEMİ İNŞALLAH KİMSEYİ GERİ ÇEVİRMEM TEKRAR TEŞEKKÜR EDER ÖZÜRLERİMİ BORÇ BİLİRİM. SELAMI TABİKİDE İLK GÖRDÜĞÜM YERDE SÖLERİM HASAN AMCAYA

insan bu kadar edepli bu kadar efendi ve bi bukadar da mütevazı olabilir. hiç böyle şeyin kusuru olurmu CAN KARDEŞİM. senin iyi niyetli olduğun bariz ortada kısmet işi. senin kişiliğinin herkes farkında zaten baksana başlığının okunma ve mesaj sayısına

selamın aleyküm arkadasım hayırlı gunler tel nonu gonderebılırmısın yumurta lazım varsa

arkadaşım merhaba; inan şuan elimde hiç yok.bir süre kendi makinam için biriktirmem gerekli ve ardından okan abiye sözüm var.inşallah ondan sonrada sana ve bursadan bi arkadaşa diyeyim.ama biraz zaman rica edeceğim.teşekkür ederim.

Usta ücretsiz çalışacak elemana ihtiyacın var mı böyle bir çiftlikte ben zevkle çalışırım:)

Tavuğumun altındaki son yumurtalar 2 sülün yumurtasını günü geçtiği için aldım biri patladı diğeride tutmamış. 3 haftadır tatildeydim ben tatildeyken Okan abiden aldığım yumurtalardan çıkan 5 adet Beç civcivim çıkmış. Ama zibrit yumurtaları da çıkmadı en çok onlara üzüldüm. Acaba havalar sıcak diyemi sorun oldu. Ben tatilde iken diğer tavuğumda gurk olmuş. Dölsüz olduğunu düşündüğüm yumurtalara oturmuş. Aynı sorunları yaşar mıyım ne yapmam gerekir? Yumurtaları gece kontrol edip kaldırmak istiyorum.

Sayın beytepeli.denizli horozunuzun ötümünü çekip bana gönderirseniz mailime minnettar kalırım.tavuğu yok galiba.satarsanız alabilirim.kan değişimi için.saygıları🔒 Üyelere Özel a bekliyorum

denizli arkadaşım merhaba; tatildeydim yeni geldim o nedenle sana ve diğer arkadaşlara cevap yazamadım.kusura bakmayın... cumartesi veya pazar çekerim inşallah gönderirim,doğrudur tavuk yok ama satmayı düşünmüyorum teşekkür ederim.iyi akşamlar..

ömer,hoş geldin kardeş sende üzüldüm duruma.telefi edilir sıkma canını...

Yanıtlamak için giriş yapın