Kanatlı Kümes Hayvanları

çiftliğimden sayfalar;

adem selam kardeş, tatildeydim msn işyerinde yasak akşamlarıda çok fırsat olmuyor yaa işte genelde buradan yazıp okuyorum.sen iyisin inşallah...

arkadaşlar selamlar tekrar; öncelikle buraya yazmış olduğunuz güzel yorumlar ardından telefon aracılığı ile konuşulan sohbetler vs. herşey ama herşey için hepinize çok teşekkür ederim. bende tüm bu güzel yorumları bana bu güzel hayvanları ve heranlamdaki desteği ile alibaba çiftliğinden ali abiye hediye ediyorum sizlerin huzurunda,,, bana bu hayvanları temin ettiği ve bu övgüleri duyurduğu için tekrar ama tekrar çok teşekkür eder minnettarlığımı herzaman için borç bilirim.çok sağolasın ali abi. inşallah önümüzdeki hafta kolleksiyon tamamlanacak bu arada.. herkeze tekrar teşekkür eder iyi geceler dilerim....

Hoşgeldin, tahmin etmiştim tatilde olduğunu. İyi gezmişsindir inşallah. Varsa gezdiğin gördüğün yerlerden güzel resimler paylaşalım. Ben Facebook`a koydum tatilde çektiğim resimleri . Doğa, köy ve Takım Şelalere tırmanma resimleri bakarsın.

Can resimlerde genelde Denizli nin yanında olan siyah Horoz Gerze mi?

selam kardeş; özlettin kendini,,, onlar kanki :) siyah olan fizan

sende özlettin. İbik çatal, yanak beyaz, renk siyah, ayaklar siyah, kuyruk şekli falan sadece tepesi fazla geldi tepelisi de varmı diye merak ettim :D Köpeklerin cinsi ne?

alman kurdu.

Yanıtlamak için giriş yapın