Kanatlı Kümes Hayvanları

çiftliğimden sayfalar;

can tebrikler,maşallah subanallah.sen resimleri koymadan ben aklımda canlandırmıştım tamda aklımda canlandırdığım biçimde yapmışsın,helal olsun.herkesinde harcı değil bu tarz hayvan bakmak.allah utandırmasın,inşallah emeklerinin karşılığını kat be kat alırsın.

ARKADAŞLAR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.İNŞALLAH SÜLÜNLERİDE ÇEKİP GÖNDERİRİM.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE YAPILAN YORUMLAR İÇİN.

usta 41 kere maşallah mükemmel kümesin var diğerlerini bilmemde kekliklerin süper ALLAH bitane banada nasip eder inşallah hayırlı günler.

teşekkür ederim arkadaşlar inşallah kafamdaki çeşitleri oluşturmaya çalışıyorum.allahın izni ile yakın zamanda çok güzel olacak.çok güzel şeyler düşünüp yapmak istiyorsunuz ama işte bir anda olmuyor biraz biraz inşallah tamamlıcam kolleksiyonu bu arada arkadaşlar sizlerin huzurunda öncelikle babama,ablam ve enişteme,eşim,annem ve ulvişe çok çok teşekkür ederim.yaptıkları için göstermiş oldukları hoşgörü için yoksa kimsenin harcı değil bu işin altından tek başına kalkılması bakım,beslenme,sağlık vs. tekrar tekrar teşekkürlerimi borç bilirim ve sizlerinde yazmış olduğunuz iyi dilekler için çok sağolun.

MAŞAALLAH.tek kelimeyle süper.

Tek Kelimeyle Maşallah, Tebrikler.
Siz Kanatlılarınızın ve Kümeslerinizin Kalitesini Göstermekle Sadece Güzellik Değil Havan Sevgisinin Nelere Kadir Olduğunu ve En Önemlisi de Kişiliğinizin Kalitesini Göstermişsiniz.
Allah Kolaylık Versin.
Emeklerinize Sağlık.
Paylaşımlarınız İçin Tekrar Tekrar Teşekkürler.

maşallah hayvanlarınız çok güzel.Kınalıları satıyarsanız fiyatını öğrenebilirmiyim?

MERHABALAR; ÖNCELİKLE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. SATIŞA KOLLEKSİYONUM TAMAMLANDIĞI ANDA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ŞUAN SADECE DAMIZLIKLARIM MEVCUT,CİVCİLER KÜÇÜKLER DAHA NASİP OLURSA EYLÜL-EKİM GİBİ HERŞEYİM TAMAM OLDUĞUNDA SATIŞ AŞAMASINA GEÇECEĞİM. İNŞALLAH O VAKİT LAZIM OLURSA YİNE GÖRÜŞÜRÜZ.

Her şey çok güzel ve sağlıklı maşallah kolay gelsin kardeş.

MAŞALLAH MAŞALLAH TAM BENİM ARZU ETTİGİM GİBİ HAYVANLARIN ÇOK GÜZEL VE YERLERİ TEMİZ İYİ İLGİLENİYORSUN ALLAH BEREKETİNİ ARTIRSIN

Yanıtlamak için giriş yapın