Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
GOLDEN KOPEGIMI UCRETSIZ VERECEGIM ISTANBUL - 2.sayfa
BENIM YENI DOGAN GOLDEN KOPEK YAVRULARIMI 2 TANESINI VERMEK ISTIYORUM IYI BAKA BILECEK BAHCESI OLAN ISTANBUL ICINDE BILINE VERMEK ISTIYORUM AMA GERCEKTEN IYI BAKACAK OLSUN BIR SURE SONRA DISARI ATACAK DEGIR
ben hayvan sever birisi olarak yavru köpeginize ömür boyu bakmaya talibim en iyi şekilde bakarım ilk hayvanım degıl ama ilk köpeğim olabilir telimi vereyım en yakın zamanda haber beklıom tl05399868930 email:[email protected]
ebru_sisli, Bir yığın insan size mesaj yazıyor, bir şey yazıp çekildiniz dünden beri, kimseye tek kelime cevap yazmıyorsunuz,köpeklerinizi sahiplendirdiyseniz bile buraya yazınki insanlar boş yere beklemesin.Cevap yazmak için neyi beklediğinizi anlamış değilim !!
slm ben fatihte oturuyorum apartmanıumızın bahçesi var ve kulübeside hazırr ayrıca karaburunda yazlığımda varr .......kışın burda yazın orda bakıcamm...msn adresim [email protected] tel 05313174445 bi yavruya severek bakarımm bakımını en iyi şekilde yapıcağımdan şüphgeniz olmasın bana geri dönersesniz sevinirimm....
golden yavrularından bir tanesine sahip çıkabilirim sıcak bir yuva sağlayabilirim.istanbulda oturuorum.hayvanları çok seviorum sizde isterseniz bir tanesi benim olabilir cevabımızı bekliorum.teşekkürler..
Merhabalar bahçemde bir alman kurdum var birde eve yavru almak istiyordum fakat petshoplara milyonlarca lira para vermektense yuvaya muhtaç bir canı sahiplenmek istiyorum köpek bakıcak durumum müsait 3 yşındakı kurdumu ben büyttüm bu yavruyuda almayı çok istiyorum lütfen bana ulaşın çağrı mesaj falan 0539 964 28 53 [email protected] İstanbuldayım
iyi günler ben istanbulda değilim ama daha öncede golden büyüttüm corumda hayvan barınağında gönüllü olarak köpeklerle ilgileniyorum. en iyi dostumu kaybettim :( bu yüzden yerini dolduracak yeni bir yavru istiyorum çok iyi bakacağıma emin olabilirsiniz istanbuldanda çoruma sağlıklı bir şekilde gelmesi için elimden geleni yapabileceğime emin olabilirsiniz. iyi veya kötü cevabınızı bekliyorum. mail adresim [email protected]
SELAM VERECEĞİNİZ GOLDEN YAVRULARINDAN BİRİNE TALİBİM B.ÇEKMECEDE 3.5 KATLI 750 MT2 BAHÇELİ MÜSTAKİL EVDE OTURMAKTAYIM. İRTİBAT İÇİN 0535 455 94 45 ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
eger ilan hala gecerli ise yawrulardan birine talibim yol masrafları sorun degil
kopekleri verdim tessekkul edelim sagolun ilgiliz icin ama verdilm kopekleri sgolun teklar herkeze