Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
GOLDEN KOPEGIMI UCRETSIZ VERECEGIM ISTANBUL
BENIM YENI DOGAN GOLDEN KOPEK YAVRULARIMI 2 TANESINI VERMEK ISTIYORUM IYI BAKA BILECEK BAHCESI OLAN ISTANBUL ICINDE BILINE VERMEK ISTIYORUM AMA GERCEKTEN IYI BAKACAK OLSUN BIR SURE SONRA DISARI ATACAK DEGIR
iyi günler ben istanbulda oturuyorum2 katlı bir evde yaşıyorum köpeğinize en iyi şekilde bakarım sizde kabul edersenzi yavrulardan bir tanesini ben almakj [email protected] bana en kısa sürede cvp verirseniz çok sevinirim
ben edirnede oturuorum bır kaç haftadır golden yavru arıyordum bahcelı evımız var evımızın içinde bakacagız ayrıca rahatca dolasabılecegı bahcemızde var rahat edecegınden emınım bende talibim.. mail adresim [email protected]
Telefon veya mail adresinizi yazarmısınız.Ben yavrulardan birine talibim...
ben maltepede oturuyorum il müdürlüğünde çalışıyorum. müstaki bahçeli bi evim var eğer görüşebilirsek tekini sahiplenebilirim [email protected] 05079481505
Ben aylardır yavru golden arıyorum, iyi bakılacağından kuşkun olmasın zira eşim emekli vet.hekim,daha evvel tibet spannile köpeğim vardı. cevap yazmak isterseniz [email protected] dan ulaşabilirsiniz bana.
Merhaba.Geçmiş mesajlarıma bakarssanız gr7örebilirsiniz,ben uzun süredir arıyorum 14 sene köpek büyüttüm we hepsinin yeri ayrıdır bende.Eğer sizde isterseniz yawrulardan bitanesini ücretsiz değil ücretle almak istiyorum cok uzun süredir arıyordum cunku ebru hanım.İstanbuldayım eğer olursa gelip köpeğinizi istediğiniz zaman görebilirsiniz.Tşekkürler iyi akşamlar. [email protected] ve [email protected] iletişime geçerseniz cok mutlu olurum iyi akşamlar....
İyi Akşamlar.. Beylikdüzünde İkamet Etmekteyim..Apartman Dairesinde Yaşıyorum Daha Önceden Goldenım Vardı Fakat Vefat Etti,tekrar bir golden bakmak istiyorum irtibat no: 0505-448-36-31
Ben Yalova`da mustakil bahceli evde oturuyorum eger sizin icin uygunsa yavrulardan birini sahiplenmek istiyorum .....Hikmet Irtibat No= 0534 8668330