Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

GOLDEN KOPEGIMI UCRETSIZ VERECEGIM ISTANBUL - 3.sayfa

BENIM YENI DOGAN GOLDEN KOPEK YAVRULARIMI 2 TANESINI VERMEK ISTIYORUM IYI BAKA BILECEK BAHCESI OLAN ISTANBUL ICINDE BILINE VERMEK ISTIYORUM AMA GERCEKTEN IYI BAKACAK OLSUN BIR SURE SONRA DISARI ATACAK DEGIR

img

ebru_sisli

15 yıl 1 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Mrb Ebru hanım, yavrulara talibim, eğer ilanınız hala geçerliyse görüşebiliriz, Gözünüz arkada kalmadan, Gönül rahatlığıyla emanetlerinizi alabilirim... tel: 0 543 390 66 84

img

onurby

15 yıl 1 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

vermek isterseniz bana verin

img

ahmethoca

15 yıl 6 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba hocam ben aydında oturuyorum ama evimin bahcesi vardır ve bir tane daha köpegim var sokakta buldum ona bakıyorum ama yegenim goldenlara asık eger mumkunse köpeginize talibim geri dönerseniz cok sevinirim mail adresim bodrumic_robichotmail.com

img

bodrumic

15 yıl 1 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam ebru bnm evımde 6 aylık cocker kızım var eger yavruları vermedıysen bır tanesını alabılırım evde bakıcam [email protected] 5363046968 ilgine şimdiden teşekur ederım

img

eva3434

15 yıl 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Slm Ebru hm ; ben çengelköyde büyük bahçeli bir sitede oturmaktayım , 4 ay kadar önce jack russel cinsi köpeğimiz malisef öldü. Şimdi 8 yaşındaki oğlum ve ben tekrardan köpek sahibi olmak istiyoruz ve golden cinsi gerçekten bize çok uygun. Eğer sizde uygun görürseniz yavrulardan birini sahiplenmek istiyoruz , şimdiden çok teşekkürler ...

img

sönmezçakar

15 yıl 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ebru hanim yawrulardan birine talibim mumkunse dönermisiniz bana tekrar [email protected] yada 0544 441 1652

img

bodrumic

15 yıl 1 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ebru benım ıs yerım çağlayanda yawrulardan dısı varsa ben talıbım benım ıkı kızım daha war onlar ant kemerde yasıyorlar aılemın yanında bende kendıme bır kız arıyorum benım kızlarım 10 yasında doberman ve 2,5 yasında macar rotu war eger hala yawru warsa ıletısım kurabılırız cvb beklıorum

img

ghoes

15 yıl 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, ben kendime ait bir firma işletiyoru. yerim sıcak geniş ve temizdir. burada tüm gün benimle olucak sonrasındada eve gelicek. yani yanlız kalmıycak. eğer isterseniz ben bakabilirim. 533 373 69 14 yerim cevahir avm nin arkasındadır.

img

ilker_amil

15 yıl 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ