ARKADAŞLAR ELİMDE BÜYÜK BAŞTAN KARA VAR. DAHA YENİ KUŞLARDIR. YEMLENMEYE YENİ BAŞLADILAR. ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA TANESİ 50 TL . 🔒 Üyelere Özel
slm resimlerini görme imkanım varmı bu kuşlan ilgilene bilirim
msn adresim 🔒 Üyelere Özel
BİR AKSİLİK OLMAZSA ZAMAN BULABİLİRSEM AKŞAM ÇEKERİM YARIN EKLERİM.
ok teşekkürler
panumus biarmicus:bıyıklı baştankara
aegithalus caudatus:uzun kuyruklu baştankara
benim aradığım türler bunlar ve takım arıyorum......sizinki büyük baştankara:parus major...
ÇOK GÜZEL KUŞ DA PEK KAFESTE YAŞATILMIYOR YAŞATANIDA VAR FAKAT GENELDE FAZLA YAŞAMAZ HER KUŞ KAPANINADA ÇOK KOLAY ATLARLAR UMARIM YAŞATABİLİRSİN AMA TAVSİYEM DOĞAYA GERİ YOLLA,YANLIŞ ANLAMA DOSTUM KAFESTEKİ ÖLÜMLER ÜZÜYOR İNSANI
5 TANE GELDİ GERİSİDE GELİYORDU ALMADIM ARALARINDA BİR TANESİ ÇOK İNSANA YAKINDI NE VERDİYSEM YEDİ KURUÜZÜM, KUŞYEMİ, KABAKÇEKİRDEĞİ FALAN KAFESEDE UYUM SAĞLADI DİĞERLERİNİ HEMEN UÇURDUM AMA ONLARDA UYUM SAĞLAMAYA BAŞLAMIŞTI, ARKADAŞTA BİLEZİKLİ VAR BU YIL KANARYA İLE MELEZ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ ÇOK DEĞİŞİK BİR RENK ÇIKAR ORTAYA, BİLEZİK YALNIZ SAKA BİLEZİĞİ TAKTILAR. YUMURTALARINI BULUP KANARYAYA ÇIKARTTIRDILAR. MELEZİ NASIL ÇIKACAK ÇOK MERAK EDİYORUM, SARI LACİVET ÇIKAR SANIRIM;::)))
hüseyin bey eğer melezler sarılacivert çıkarsa ben talibim:))) ben sarı lacivert sadece papağanlarda görülen renk bu kuşlar için yazılanlar hiçde iç açıcı değil çok sert kuşlar oldukları yazılıyor ben karma doğa kuşu salmama koydum en az 5 tane baştankara tavan arasına yapmışdım salmayı inanın kuşları koydukdan sonra 2.kez görmek nasip olmadı salmada :))) bu kuşlar fare gibi gagalarının girdiği delikden çıkıyorlar onca kuş besledim o salmada baştankaralar dışında tek kuş kaçırmadım inş allah kısmet ederde size nasip olur melez almak herkezin yapılamaz dediğini yapmak kadar zevkli bir şey olmasa gerek şimdiden başarılar diliyorum yolunuz açık olsun hüseyin bey atmaca konusundaki yazılarınızı okudum hüseyin bey ben çok atmaca yakaladım ama anlamadığım için saldım bende rizeye giddim ilk kez geçen sene inş bu senede gideceğim hopaya doğru atmacacılar varmış gidip bir atmaca avı seyretmek çok istiyorum bu kuşlar hep benim en iyi öten kuşlarıma saldırıyorlar :))düşman olmam gerek ama buda o hayvanların doğası çok kuşumu kaybettirdiler bana ama hiç bir kere bile yakaladığımda eziyet edmedim atmacalara güvercinlerimi aldılar sakalarımı sakat eddiler:)
hüseyin kardeş!!bu bilezikli baştankaranın resmi varmı?ben ilk defa duyuyorum kanarya altında yumurta kaçırarak baştankara çıkartıldığını..melezini hiç görmedim duymadımda inşallah başarırsınız.....baştankaralar kendi aralarında bile sert kuşlar ve kaldıki bundan kanaryayla melez almak bilmiyorum baya zor iş.hiç birşey imkansız değil tabii ama kafadan söyliyim zor bana göre.........ben senelerce ispinoz x kanarya denedim alamadım melez....dünyada örneği sayılıymış,almanyadan bir üretici arkadaş söyledi metobolizmaları uymuyormuş.ispinoz sadece floryayla melez veriyor ki o bile bayağı zor.........baştankara x kanarya ben ihtimal vermiyorum pek,ama şevkinizi kırmıyayim genede deneyin.ben sizin yerinizde olsam baştankara x baştankara denerim veya parus major x parus ater gibi denerim entersan olur