Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

BAŞTAN KARA DEĞİŞİK KUŞ ARAYANLARA
ARKADAŞLAR ELİMDE BÜYÜK BAŞTAN KARA VAR. DAHA YENİ KUŞLARDIR. YEMLENMEYE YENİ BAŞLADILAR. ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA TANESİ 50 TL . 🔒 Üyelere Özel

doğuştanfanatik abim veya kardeşim. atmaca avını bende yapıyorum. hopada atmaca tutuyorum eğer gelirsen illaki bana ulaş sana atmaca yakalama zevkini tatdırayım. o heycan başka birşey bana 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsin. Eylülde sezon başlar tuttuğumuz atmacalarla bıldırcın avınada gideriz. gelirsen mutlaka ara beni. Dün halamın oğlu kanarya işini bıraktı tüm kanaryalarını aldım elimde bol miktarda kanarya var bakalım deneyeceğiz. mega3455 inş olur değişik birşey olur işte bakalım deniyeceğiz. kısmet diyelim bir olta atacağız denize ya gelirse;))

hüseyin bey ben 39 yaşındayım normalde tatile yaz aylarında çıkıyorum geçen sene çay toplamak için temmuz sonunda kullandım eğer allah nasip ederse eylülde alabilirsem benim dışımda nedenlerden istediğim tarihde çıkamıyorum bazen uğramaya çalışırım yanınıza atmacayı ağla yakaladım bende kazara geliyorlar biliyorsunuzdur bedelyalıklara saldırıyorlar internetten çok gördüm sizin yakalama sitilinizi inş canlıda görmek nasip olur o avcılık zevkini çıkmayan bilemez ben bir kere kuş avlamaya gideceğim diye neleri riske ediyorum içinde bu sevda olmayan anlayamaz :)

hüseyin!!!!!! hopada sen nerde tutuyorsun?saka tuttuğum zamanlarda bende 3 sefer saka ağıyla tutmuştum,sonra bana hopadan 2 perde neferi ağı geldi 3 numara.....kaz dağlarında tuttum 2 sefer 1 mamulitsa tuttum orda saldım o gün 1 karanın büyüğü tuttum ekimde onu saldım.....bu sene bir çerça(tenta)kurdum güzel bir boz kızıl tuttum.....eve getirdim ama evdekilerle papaz olduk genemi sıçırtıcan duvarlara mevzusu:))))))))bıldırcın zamanınada yetişemedik işimiz çıktı,çevirdik tepemizde 3 sefer saldık!!!!!!!ben genelde atmaca saklamıyorum avdan sonra göçü kaçırmasın diye geri salıyorum,hatta bu boz kızılıda ğaço`lan değil serçelen tuttum:)))))(ben tutana kadar ğaçolar geçim yapmıştı)kısmet olursa hopadan bir arkadaşım var onda var bir saklı atmaca onu kandırabilirsem alıcam olmazsa kendim çıkacam bakalım kısmet!!

ya hüseyin kusura bakma kardeş!!!!! senin ilan sayfasını atmaca forumuna döndürdük,,,,,,ama naapalım kardeş zevklerimiz ortak:))

Yanıtlamak için giriş yapın