Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

Buradan Bilgi Alın(İnternet Sitesi)

BURASI BENİM SİTEM BİLGİ ALABİLİRSİNİZ"http://muhabbetkuslarihakkindkitumbilgiler.azbuz.com/

img

aalpkuscu87

15 yıl 5 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hocam bizim kuşların 6 tane yumurtadan 2 sini kırdılar.4 tane kldı 19 günü geçti ama hala yumurtadan yawru falan çıkmadı sağlam olan 4 taneden ilk çıkan yumurta 16 ocakta dişi yumurtladı...neden yawru çıkmamıştır..galiba erkek kuş artık dişinın yuvaya girmesınede izin wermio ve dişide cok kızıo ekek kuşa eyvallh saol

img

forhunters

15 yıl 6 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bazı yumurtalarda gecikme olur dostum ama 23.günde çıkmassa yaz bi çözüm buluruz.....

img

aalpkuscu87

15 yıl 5 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

16 ocakta çıktı ilk yumurta hocam vede bu yumurtalar çok küçükler...!!!!erkek dişiyi engelemeye çalışıo yuvaya girmesin die ama yinede girio dişi resmen uçuo yuvalığa...!!!! saol hocam eyvallah

img

forhunters

ÖZEL MESAJ

küçük olan yumurtalar yenimi yoksa eski olan mı????

yenı olan yumurtalar dördü de çok küçükler yumurtaları da aldım altından bugün zaten cıkacagı yok 1 ay oldu çünkü kıısrlık olabılırmı hocam kuşlarda saol eyvallh

img

forhunters

ÖZEL MESAJ

zanletmiyorum kısırlık olsaydı bu yumurtalarda olmazdı...

EMİNMİSİN GARDAŞ ONA GÖRE BİRŞEY SÖYLE BANA DA YOKSA ÇİFTLERİ AYIRCAM AYIRMAK TA İSTEMIOM... AMA DİŞİLER KENDİLİĞİNDEN YUMURTA YAPIUOLAR BELKI DİŞİNİN KEN Dİ YUMURTASI OLAMAZMI ACABA ..BİRDE 4 DÜ NASIL BOŞ ÇIKIO Kİ HOCAM SORUN NE Kİ DÖRDÜDE BOŞ ÇIKTI,,,, YADA EŞLERİ BOZUP 2 SİNİDE FARKLI KUŞLARLA ÇİFTLEŞTİRSEM OLURMU SAOL EYVALLH KİB...

img

forhunters

ÖZEL MESAJ

sen bence baska bir yumurtaçıkıncaya kadar bekle o da boşsa ayır o zman kısırdır neden diye sorma çünkü bir arkadasımın kuşu 4 yumurta yaptı 4üde boştu aynı seninki gibi ama 5.si doluydu bn derimki bekle....

tmm gardaş saolasan söylediklerin için inşlh dediğin gibi olur

img

forhunters

ÖZEL MESAJ