Muhabbet Kuşları

Buradan Bilgi Alın(İnternet Sitesi)
BURASI BENİM SİTEM BİLGİ ALABİLİRSİNİZ"🔒 Üyelere Özel

hocam bizim kuşların 6 tane yumurtadan 2 sini kırdılar.4 tane kldı 19 günü geçti ama hala yumurtadan yawru falan çıkmadı sağlam olan 4 taneden ilk çıkan yumurta 16 ocakta dişi yumurtladı...neden yawru çıkmamıştır..galiba erkek kuş artık dişinın yuvaya girmesınede izin wermio ve dişide cok kızıo ekek kuşa eyvallh saol

bazı yumurtalarda gecikme olur dostum ama 23.günde çıkmassa yaz bi çözüm buluruz.....

16 ocakta çıktı ilk yumurta hocam vede bu yumurtalar çok küçükler...!!!!erkek dişiyi engelemeye çalışıo yuvaya girmesin die ama yinede girio dişi resmen uçuo yuvalığa...!!!! saol hocam eyvallah

yenı olan yumurtalar dördü de çok küçükler yumurtaları da aldım altından bugün zaten cıkacagı yok 1 ay oldu çünkü kıısrlık olabılırmı hocam kuşlarda saol eyvallh

EMİNMİSİN GARDAŞ ONA GÖRE BİRŞEY SÖYLE BANA DA YOKSA ÇİFTLERİ AYIRCAM AYIRMAK TA İSTEMIOM... AMA DİŞİLER KENDİLİĞİNDEN YUMURTA YAPIUOLAR BELKI DİŞİNİN KEN Dİ YUMURTASI OLAMAZMI ACABA ..BİRDE 4 DÜ NASIL BOŞ ÇIKIO Kİ HOCAM SORUN NE Kİ DÖRDÜDE BOŞ ÇIKTI,,,, YADA EŞLERİ BOZUP 2 SİNİDE FARKLI KUŞLARLA ÇİFTLEŞTİRSEM OLURMU SAOL EYVALLH KİB...

tmm gardaş saolasan söylediklerin için inşlh dediğin gibi olur

üstat nasılsın nasıl gidiıo birşey danışcam sana yine.. bizim dişi muhabbt kuşu kanatları sürekli titrio ve yuvalığı aldığımdan beri çok hırçın dawranıo kum olan yemliği yerlere atıo saçıo aynı şekilde kumluğun kabınıda çıkartıp atıo neden olabılır... kanatlarının titremesi normalmidir neden olabilir.. saol şimdiiden kib

ortalama 2- 3 gündür oluo en azından öle farkettık yuvayı aldığımızdan beri öle yuvalık olduğu zamn doru düzgün dışarı çıkmıodu.... birde hocam yumurtalardan bir tanesine kıydım we kırdım sarısı içinde duruodu normal yumurta gibi bu ne ifade edıo senb anlarmıısn bundan kısırlık söz konusumu acaba...!!!!

aalpkuscu87 kardeş elinde uygun fiata eş tutmuş weya yumurtalı muhabbet kuşları warmı warsa nekadar saygılar

Yanıtlamak için giriş yapın