Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

Buradan Bilgi Alın(İnternet Sitesi) - 2.sayfa

BURASI BENİM SİTEM BİLGİ ALABİLİRSİNİZ"http://muhabbetkuslarihakkindkitumbilgiler.azbuz.com/

img

aalpkuscu87

15 yıl 5 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

üstat nasılsın nasıl gidiıo birşey danışcam sana yine.. bizim dişi muhabbt kuşu kanatları sürekli titrio ve yuvalığı aldığımdan beri çok hırçın dawranıo kum olan yemliği yerlere atıo saçıo aynı şekilde kumluğun kabınıda çıkartıp atıo neden olabılır... kanatlarının titremesi normalmidir neden olabilir.. saol şimdiiden kib

img

forhunters

15 yıl 6 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kaç gündür oluıyor bu???

ortalama 2- 3 gündür oluo en azından öle farkettık yuvayı aldığımızdan beri öle yuvalık olduğu zamn doru düzgün dışarı çıkmıodu.... birde hocam yumurtalardan bir tanesine kıydım we kırdım sarısı içinde duruodu normal yumurta gibi bu ne ifade edıo senb anlarmıısn bundan kısırlık söz konusumu acaba...!!!!

img

forhunters

ÖZEL MESAJ

aalpkuscu87 kardeş elinde uygun fiata eş tutmuş weya yumurtalı muhabbet kuşları warmı warsa nekadar saygılar

img

maviş12

15 yıl 4 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim akvrymcda var istersen bi fiyatnı sorarım kardeş:):):)

ortalama 2- 3 gündür oluo en azından öle farkettık yuvayı aldığımızdan beri öle yuvalık olduğu zamn doru düzgün dışarı çıkmıodu.... birde hocam yumurtalardan bir tanesine kıydım we kırdım sarısı içinde duruodu normal yumurta gibi bu ne ifade edıo senb anlarmıısn bundan kısırlık söz konusumu acaba...!!!!

img

forhunters

ÖZEL MESAJ

akwaryum istemiorum çift kuş istiorum warmı nekadar

img

maviş12

ÖZEL MESAJ

benim elimde şu anda yok ama petshopa daha yeni geldi....istersen bi fiyatını sorarım

sorarsan sevinirim

img

maviş12

ÖZEL MESAJ

maviş12 çift satmıyorlar teker teker tanesi 50TL işine yaramıştır umarım