Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
Buradan Bilgi Alın(İnternet Sitesi) - 2.sayfa
BURASI BENİM SİTEM BİLGİ ALABİLİRSİNİZ"http://muhabbetkuslarihakkindkitumbilgiler.azbuz.com/
üstat nasılsın nasıl gidiıo birşey danışcam sana yine.. bizim dişi muhabbt kuşu kanatları sürekli titrio ve yuvalığı aldığımdan beri çok hırçın dawranıo kum olan yemliği yerlere atıo saçıo aynı şekilde kumluğun kabınıda çıkartıp atıo neden olabılır... kanatlarının titremesi normalmidir neden olabilir.. saol şimdiiden kib
kaç gündür oluıyor bu???
ortalama 2- 3 gündür oluo en azından öle farkettık yuvayı aldığımızdan beri öle yuvalık olduğu zamn doru düzgün dışarı çıkmıodu.... birde hocam yumurtalardan bir tanesine kıydım we kırdım sarısı içinde duruodu normal yumurta gibi bu ne ifade edıo senb anlarmıısn bundan kısırlık söz konusumu acaba...!!!!
aalpkuscu87 kardeş elinde uygun fiata eş tutmuş weya yumurtalı muhabbet kuşları warmı warsa nekadar saygılar
benim akvrymcda var istersen bi fiyatnı sorarım kardeş:):):)
ortalama 2- 3 gündür oluo en azından öle farkettık yuvayı aldığımızdan beri öle yuvalık olduğu zamn doru düzgün dışarı çıkmıodu.... birde hocam yumurtalardan bir tanesine kıydım we kırdım sarısı içinde duruodu normal yumurta gibi bu ne ifade edıo senb anlarmıısn bundan kısırlık söz konusumu acaba...!!!!
akwaryum istemiorum çift kuş istiorum warmı nekadar
benim elimde şu anda yok ama petshopa daha yeni geldi....istersen bi fiyatını sorarım
sorarsan sevinirim
maviş12 çift satmıyorlar teker teker tanesi 50TL işine yaramıştır umarım