Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
İzmir`den 4.5 aylık dişi golden retriever - 3.sayfa
evet başlık yeterince söylüyor zaten, izmir/bornova`da oturuyorum ve kızımı vermek zorundayım :( ona iyi bakabilecek biri olması çok önemli, tecrübeli köpek sahipleri tercihimdir...
Merhaba.Köpeğinizi şehir dışına vermeyi düşünüyormusunuz??
slm daha öncede köpek baktım ama ne yzaıkki onu kaybettik yani öldü :( şimdi ise gene bi köpek sahibi olmak istiyorum istersen daha ayrıntılı konuşalım...
merhaba ben fethiye ölüdenizden yenal 4 yaşında bir golden dostum var ona arkadaş arıyorum otelciyim yerim mevcut ve sıkı bir köpek dostuyum lucky nin 4 yıllık yanlızlığı son bulsun istiyorum gelip izmirden alabilirim bana ulaşırsanız sevinirim 0 52 22 31 60 şimdiden çok teşekkürler
Merhaba . Köpeğinizi almak istiyoruz tabi uygun görürseniz nerdeyse bütün gün bizimle birlkte olucak iş yerimizde ve alışana kadar evimizde bakıcaz. öncedende köpek bakma tecrübemiz patronumuzda var iş yerimiz gayet uygun bahçeli tek kat güvercinimiz var sadece şuanda yaklaşık 10tane bizde çalışanlar olark toplam 6 kişiyz cok istiyorz hepmizin gözdesi golden. eğer ilgilenirseniz istanblda oturuyorz ama arabamız var abimle arabayla gelip alabiliriz uygn görürseniz en yakın zamanda 0531 291 33 22 arayıp daha detaylı konuşabliriz. ilginiz içn tşk.
Aklınızda soru işarti kalmasın Patronum Abim Oluyor .) sizdn en ykn zamanda hbr bkliyorz.
telefon numaramı tam yazamamışım 0 532 223 31 60
merhabalar izmirde oturuyorum 2 katlı kendime ait bahçeli evim var ve uşakta 70 dönüm arazimv ar amacım bazı sebeblerden dolayı bakılamayan köpeklerden 1 tanesine güzel bir yuva vermek golden cinsi köpeğim vardı ve 12 yaşında öldü :( petshoptan yavruları herkez alıyor amacım evsiz kalmaması için bir köpek beslemek 05545189205 izmirdeyim bende
slm bende izmirdeyim 40 yaşında oğlumla oturuyorum eyer vermediyseniz talibim ben nete sık sık giremiyorum [email protected] düşünürseniz vermeyi çok sevinirim
herkese hayırlı akşamlar kobay ben yarunun 1 tanesine talibim tlefon 05325494003
eğer köpeğini vereceksen orada ulasımını yaz öncelkle buradan ne konusabilirsinki anlamadım.bende köpek besledım we 14 yasına kadar büyüttüm suanda goldden arıyorum.buraya ulasımını yaz weya herkese daha saglıklı blgi wer.cewap wer öncelkle ilanı yazmakla olmuo